Acun Ilıcalı Fenerbahçe'yi büyük bir dertten kurtarıyor! Mesut Özil sürprizi

Fenerbahçe'de gözden çıkarılan Mesut Özil için flaş transfer iddiası! Sarı-Lacivertlilerin kadro dışı bıraktığı Mesut Özil'in, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye transfer olacağı iddia edildi. Haber detayında Acun Ilıcalı'nın “Bütçemizle ilgili problem yok” sözleri hatırlatıldı.

Mesut Özil İngiltere'ye geri mi dönüyor? TEAMtalk'ın iddiasına göre Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Mesut Özil'le ilgileniyor. Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı yıldız futbolcu için harekete geçmeye hazırlanıyor.

ACUN ILICALI VE MESUT ÖZİL'İN YAKIN İLİŞKİSİ...

Bilindiği üzere, Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı ile Mesut Özil uzun zamandır yakın arkadaş. Başarılı oyuncunun Fenerbahçe'ye transfer olmasında da Acun Ilıcalı'nın etkisi de büyüktü.

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak ve yeniden takımı Premier Lig'e çıkarmak için çalışmalarını sürdüren Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde transfer durumuyla ilgili açıklamalarda bulunmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"BÜTÇE PROBLEMİMİZ YOK"

"İyi transferler yapmak zorundayız ve bütçeyle ilgili problemimiz yok. Ancak büyük para harcayacağımız şey golcü transferi olacak"

Kanarya ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Mesut Özil, bu sezon forma giydiği 26 maçta 9 gol ve 2 asist kaydetti.

Hull City, İngiltere Championship'te 39. hafta sonunda topladığı 41 puanla 20. sırada bulunuyor.