Acun Ilıcalı durmuyor! Ozan Tufan sonrası şimdi de onlar geliyor: Çok yüksek profilli

Acun Ilıcalı, Ozan Tufan transferi sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Daily Mail'e konuşan Acun Ilıcalı, Ozan Tufan'ın yanı sıra biri yüksek seviye olan iki forvet transferi yapacaklarının müjdesini verdi.

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı transfer etmesinin ardından flaş sözler sarf etti. İngiliz basınından Daily Mail'e konuşan Acun Ilıcalı, birkaç transfer müjdesi daha verdi.

Flaş transfer! Cristiano Ronaldo Premier Lig'de kalıyor ama ManU'da değil

ACUN ILICALI: OZAN TUFAN BİZE ALLAH'IN BİR ARMAĞANI

Öncelikle Ozan Tufan transferini değerlendiren Acun Ilıcalı, milli futbolcudan "O bize Allah'ın armağanı" sözleriyle bahsetti. Ilıcalı, "Ozan Tufan'a özel bir yer vermeliyim çünkü uzun yıllardır Fenerbahçe'de forma giyiyor, onu Fenerbahçe ve Milli Takım'da her şeyini verirken görmek büyük bir zevkti. Milli Takım'da 60'tan fazla kez forma giydi. Ozan Tufan çok kaliteli bir futbolcu. O bize Allah'ın bir armağanı ve bizim için her şeyini vereceğinden eminim" ifadelerini kullandı.

"BİRİ ÇOK YÜKSEK PROFİLLİ 2 FORVET TRANSFERİ YAPACAĞIZ"

Biri çok yüksek profilli 2 forvet transferi yapacaklarını dile getiren Acun Ilıcalı, "İki forvetimiz olacak, biri çok yüksek seviyede olacak ama şimdilik söyleyebileceğim tek şey bu. Biraz zamana ihtiyacımız var çünkü takımımız için en iyisini arıyoruz" şeklinde konuştu.

Ve Diego Costa transferi hayırlı olsun! Resmi açıklama geliyor...

"FORVETTE RİSK ALMAK İSTEMEM"

'Diğer pozisyonlarda risk almak daha kolay ama forvet pozisyonunda risk almak istemem' sözlerini kullanan Acun Ilıcalı, "Üç ay önce de söylediğim gibi, gol atma tecrübesine ve yeteneğine sahip bir forvet alacağım. Eğer yanlış karar verirseniz kolay değil, bu yüzden çok emin olmalıyız. Çok iyi bir forvete sahip olacağımızı söyleyebilirim" diye konuştu.

Güle güle Şener Özbayraklı! Emre Belözoğlu'nun sır gibi sakladığı transfer ortaya çıktı...