Açılış 8 Mart'ta

F.Bahçe, kaptan Eda'nın heykelini yapması için Yüksek Mimar Doğan ile anlaştı. Kaptanın ölçüleri alındı. Heykel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Haftası'nda açılacak.

AKŞAM SPOR

Elde ettiği ulusal ve uluslararası başarılarla göğsümüzü kabartan F.Bahçe Kadın Voleybol ve Milli Takımımızın kaptanı efsane sporcu Eda Erdem Dündar'ın heykeli için geri sayım başladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Haftası'nda açılışı yapılması planlanan Eda Erdem heykeli için Heykeltraş Yüksek Mimar Pınar Öktem Doğan ile anlaşıldığı duyuruldu. Heykeltıraş ve Y. Mimar Pınar Öktem Doğan ile Eda Erdem bir araya geldi. Doğan, "Çok mutlu ve heyecanlıyım. Göğsümüzü kabartan böylesine değerli bir sporcumuzun, gelecek nesle onunla birlikte eser bırakmak benim için de çok heyecan verici. Ölçüleri ve fotoğrafları aldık. Şimdi atölyede yapacağımız çalışma ile Eda Erdem'in eseri geleceğe armağan olarak kalacak. Duygular çok önemli. Eda ile buluşmamızdaki ifadesi, gülüşündeki, mimiklerindeki o hisler... Onları çok rahat alabildim. O yüzden bu eserin kendisi gibi olacağından %100 eminim" dedi.

"ÇOK HEYECANLIYIM"

Eda Erdem Dündar, "Çok heyecanlıyım. Nasıl olacak, inanın ben de sizler gibi bilmiyorum ama o gün geldiğinde hep beraber göreceğiz" ifadelerini kullandı.