Abou'nun karın ağrısı Internacional

Karın ağrısı ve uyluk gerilmesi yaşayan Vincent Aboubakar, Internacional'in transfer listesinde yer alıyor. 31 yaşındaki golcü hakkında çıkan ‘sakatlığı yalan' iddiaları ise bitmek bilmiyor.

AKŞAM SPOR

Beşiktaş'ta son olarak Galatasaray deplasmanında forma giyen Vincent Aboubakar, sonrasında karın ağrısı şikayetiyle Gaziantep maçında sahaya çıkmadı. Bir sonraki hafta Antalyaspor karşılaşmasında da antrenman eksikliği nedeniyle süre almayan Kamerunlu golcü, Başakşehir mücadelesi öncesi ise uyluk gerilmesi yaşadı. Bodo/Glimt'e karşı da forma giymeyen yıldız forvet için Brezilya basınından yeni bir iddia ortaya atıldı. Antenadosnofutebol.com, Internacional'in Aboubakar'la yakından ilgilendiğini yazdı. Tecrübeli futbolcunun, daha önce F.Bahçe forması giyen Valencia ile birlikte iyi bir ikili olacağı belirtildi.

YILMAZ'IN İDDİALARI ŞOK YARATTI

Kartal'da Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası takımı devralan Burak Yılmaz ise istifasının ardından Vincent Aboubakar hakkında bomba iddialarda bulundu. Yılmaz, Kamerunlu forvetin 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ettiğini, isteği yerine getirilmediğinden dolayı da oynamak istemediğini söyledi. Beşiktaş bu iddiaları yalanlasa da daha önce Beşiktaş'ı şampiyon yapan Sergen Yalçın'ın görevden ayrıldıktan sonra benzer konuda şikayet etmiş olması şüpheleri artırıyor. Sözleşmesi 2025 Haziran'da sona eren Aboubakar'ın Samsunspor maçında forma giymesi bekleniyor.