Abdurrahim Albayrak'tan İrfan Can, Mert Hakan ve Muriqi'yle ilgili şok çıkış

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Devre arası transferleri ve sözleşmesi bitecek olan futbolcularla ilgili konuşan Albayrak, Kasımpaşa maçının saatinin değiştirilmesi için TFF ile görüşeceklerini söyledi.

Albayrak'ın açıklamaları şöyle:

"HOCAMIZIN NOKTA ATIŞI TRANSFER İSTEKLERİ VARDI, GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRDİK"

"Transfer döneminde görevimizi yerine getirdik. Galatasaray için bunları yaptık. Eksiklerimiz vardı. Hocamızın istediği transferleri yapabilmek için bir ekip halinde çalıştık. Eksiklerimiz vardı. Hocamızın nokta atışı olarak istediği transferler vardı. Bunları yapmak için başta Mustafa Cengiz olmak üzere birçok arkadaşımızla uzun uzun çalışmalar yaptık.

"GEDSON FERNANDES TRANSFERİ RÜYAYDI"

Gedson Fernandes'in transferi Türkiye'de bir rüyaydı ve bu rüyayı da gerçekleştiren Fatih Terim'di. Fatih hocanın talebesi Rui Costa bizzat konuşarak transfere onay verdi. Yoksa almamız çok zor olurdu, olamazdı hatta.

"33 MİLYON EURO GELİR KAYBIMIZ VAR"

Transfer döneminde artık eski dönem yok. Bu sene bizim 33 milyon euro tribün gelir kaybımız var. Sözleşmesi biten futbolcularımız var, bunlar ile de görüşüyoruz.

"EMRE AKBABA İLE BİR SORUN OLMAZ"

Emre Akbaba Galatasaray'ın çocuğudur, bir sorun olmaz onunla. Muslera Galatasaray'ın sembolüdür, Taffarel'idir. Muslera çok iyi bir Galatasaraylıdır, bizimle kalmaya devam edecek.

"FALCAO İÇİN BİZE GELEN TEKLİF YOK"

Falcao bizim için ve dünya futbolu için çok büyük bir marka. Galatasaray'a gelemez dediler, geldi. Transferi için bize gelen bir şey yok, eğer gelirse önce hocamızla konuşuruz, sonra yönetimle değerlendiririz.

"MUSTAFA MUHAMMED TRANSFERİYLE ÇOK UĞRAŞTIK"

Mustafa Muhammed'in transferi ile 1 ay uğraştık, kulübüyle zaman zaman sorun yaşadık. Zamalek Kulübü'ne Mustafa Muhammed transferinde Galatasaray'ı seçtiği için çok teşekkür ediyorum. 3 gol attı, umarım 7 gol daha atar ve çocuklarına ulaşır. Çok değerli bir futbolcu, inşallah ileride Galatasaray Mustafa Muhammed'den iyi bir bonservis bedeli elde eder.

"KASIMPAŞA MAÇININ SAATİNİN DEĞİŞMESİ İÇİN TFF İLE GÖRÜŞECEĞİZ"

Pazar günü akşam saatlerinde çok şiddetli bir kar yağışı bekleniyor. Önce Kasımpaşa ile görüşeceğiz, sonra TFF ile görüşeceğiz. Maçın saatinin değişmesi için konuşacağız.

"İRFAN CAN GALATASARAY'A GELMEK İSTEDİĞİNİ, GALATASARAYLI OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Benim hiçbir oyuncuya kırgınlığım olamaz. İrfan Can Kahveci Galatasaray'a gelmeyi çok istedi, Galatasaraylı olduğunu söyledi. Her oyuncuyu alamazsınız. Biz Başakşehir kulübüne çıkabileceğimiz maksimum rakamı söyledik.

"MERT HAKAN VE VEDAT MURIQI'NİN FOTOĞRAFLARI VAR AMA PAYLAŞMIYORUM"

Ben de ne fotoğraflar var ama paylaşmıyorum, kimseye de vermedim. Mert Hakan Yandaş'ın, hatta ofisimde gece 02:00'de boynuma sarılıp ağlayıp giden Vedat Muriqi'nin...

"İRFAN CAN OLMAYINCA TAK DİYE GEDSON FERNANDES'İ GETİRDİK"

İrfan çok istedi gelmeyi. Biz verebileceğimiz maksimum parayı söyledik, üzerine çıkamayız dedik. Hiçbir zaman bir oyuncuya odaklanmadık. Hep alternatifi vardı. Olmayınca tak diye Fernandes'i getirdik. Başka takıma gitmiş oyuncu ile alakalı konuşmayalım bu kadar.

ARDA TURAN KONUSU

Arda Turan'ın iki maç ceza almasına çok üzüldüm. Bakalım cevap bekliyoruz. Sağlık çalışanları çok kıymetli. Herkes için kıymetlidir, benim için başımın tacıdır. Onlar için de ne işlem yapılacak bekliyoruz."