Abdurrahim Albayrak tepkiler üzerine geri adım atmak zorunda kaldı

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim ve Burak Elmas'ın aleyhinde atılan tweetleri beğenerek dikkatleri üzerine çekmişti. Abdurrahim Albayrak gelen tepkiler üzerine Fatih Terim ve Burak Elmas'la ilgili yapılan eleştirileri beğendiği tweetleri geri çekti.

Zamanında Fatih Terim'le aralarından su sızmayan Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı hamle herkesi şok etti! Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak'ın özellikle teknik direktör Fatih Terim aleyhinde atılan tweetleri beğenmesi şaşkınlık yarattı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK TEPKİLER ÜZERİNE GERİ ADIM ATTI

Önceki dönemlerde teknik direktör Fatih Terim'le iyi ilişkileri bulunan ancak Mustafa Cengiz'in son döneminde tecrübeli çalıştırıcı ile arası açılan Albayrak, Twitter'da tecrübeli çalıştırıcıyı ve mevcut başkan Burak Elmas'ı eleştiren paylaşımları beğendi. Son olarak "Mustafa Cengiz'in ahı varken iki yakanız bir araya gelmez. Vardır bir bildiğin demiyoruz. İstifa et diyoruz. #fatihterimistifa" yazılı bir tweet'i beğenen Albayrak, gelen tepkiler üzerine bu beğenisini geri çekti.

'Galatasaray'da ne işi var!' denen 2 futbolcuyla ayrılık kararı alındı

ESKİ YÖNETİCİNİN İMALI PAYLAŞIMINI DA BEĞENDİ

Öte yandan Albayrak'ın beğendiği tweet'ler arasında "Galatasaray gençleşti, taraftar yaşlandı" yazılı bir paylaşımın olması da dikkatlerden kaçmadı. Albayrak'ın beğenileri arasında eski yöneticilerden Selim Arda Üçer'in imalı paylaşımı da yer aldı.