Abdullah Avcı'yı keyiflendiren haber! Trabzonspor'da bir transfer daha

Son dakika Trabzonspor haberleri: Lider transferde de hız kesmiyor! Transferin hızlı takımı Trabzonspor'dan bir hamle daha. Jean Evrard Kouassi, Edin Visca, Tymoteusz Puchacz ve Yusuf Erdoğan'ı alarak şov yapan Fırtına, 5. imzayı Altınordu'dan Enis Destan'a attırdı. Abdullah Avcı'nın ısrarla istediği 19 yaşındaki forvet ile Fenerbahçe de ilgileniyordu.

Trabzonspor, Süper Lig'de olduğuı gibi, transfer döneminde de liderliğini sürdürüyor. Jean Kouassi, Edin Visca, Tymoteusz Puchacz ve Yusuf Erdoğan'ı alarak transferde şov yapan bordo-mavililer , vites düşürmeden yoluna devam ediyor.

Abdullah Avcı'nın isteği üzerine Altınordu ile Enis Destan'ın transferi için bir süredir görüşme halinde olan Fırtına, mutlu sona ulaştı. Trabzonspor'un bonservis olarak yaklaşık 700 bin Euro ödenmesi beklenirken, Altınordu tarafının sonraki satıştan pay maddesi de olacak.

Acun Ilıcalı'nın 2. transferi de Süper Lig'den! Allahyar'dan sonra...

Ümit Milli Takım 'da da görev alan genç golcü, Altınordu'da ilk yarının son haftalarında kadro dışı kaldıktan sonra affedilerek takıma dönmüştü.

Geçtiğimiz sezondan bu yana, pek çok Avrupa kulübünün de radarında bulunan Enis Destan, Trabzonspor'un hem geleceğe yönelik yatırımı olacak hem de hücum rotasyonunu genişletecek.

Abdullah Avcı, daha önce Altınordu'dan Cengiz Ünder'i Başakşehir'e getirmiş ve genç Cengiz, 1 sene sonra yaklaşık 15 milyon Euro'ya Roma'nın yolunu tutmuştu.

Enis Destan'ın ismi uzun süre Fenerbahçe ile anılıyordu.

Engin Verel'den İsmail Kartal sözleri: "Fenerbahçe'nin çocuğuyum' diyorsa o teklifi kabul eder"