Abdullah Avcı'nın varlığı yetti! Trabzonspor'dan Galatasaray'a Kazımcan Karataş çalımı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray'ın da listesinde yer alan Kazımcan Karataş için oyuncunun kulübü Altay ile anlaşmaya vardı. Süper Lig'de kalıcı bir başarı hedefleyen bordo-mavililer, genç oyuncu için Altay'a, bonservis bedeli artı kiralık oyuncu verecek. Kazımcan Karataş'ın Abdullah Avcı dolayısıyla Trabzonspor'u tercih ettiği öğrenildi.

Şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor, Kazımcan Karataş'ı Galatasaray'ın elinden kapıyor. Bordo mavililer, 19 yaşındaki Kazımcan Karataş için Altay ile anlaşmaya vardı.

Karadeniz gazetesinin haberine göre, genç oyuncular üzerinde yoğunlaşan bordo-mavililer, 19 yaşındaki sol bek için Altay'a tatmin edici bir bonservis bedeli ödeyecek. Fırtına ayrıca bir ya iki genç oyuncuyu kiralık olarak İzmir ekibine gönderecek.

Rıza Çalımbay'ın rüya transferi gerçekleşiyor! Beşiktaş'tan geliyor

ABDULLAH AVCI OLUNCA...

Kazımcan'la Galatasaray daha önce ilgilenmeye başlamış ancak yönetim krizi, yeni teknik direktörün kim olacağının belli olmaması gibi etkenler yüzünden Kazımcan ve Altay yönetimi, Abdullah Avcı'nın da varlığı ile genç yıldızını Trabzonspor'a vermeyi tercih etti.

Yusuf Yazıcı'nın tepkisi Rusya'da gündem oldu! Teknik direktörden geri adım