Abdullah Avcı'nın tavrı şok etti! Trabzonspor neye uğradığını şaşırdı

Son dakika Trabzonspor haberleri… Abdullah Avcı yönetiminde yıllar sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, ‘2 yıllık yeni sözleşme yapalım' dediği Abdullah Avcı'dan sürpriz bir yanıt aldı. Başarılı teknik adamın ‘düşünmem lazım' cevabı Bordo-Mavili camiayı şok etti.

Türkiye

Trabzonspor'a tarihi bir şampiyonluk yaşatan teknik direktör Abdullah Avcı'nın başkan Ahmet Ağaoğlu'na verdiği yeni sözleşme cevabı camiayı şok etti! Ahmet Ağaoğlu'nun uzun yıllar birlikte çalışmak istediği Abdullah Avcı'nın kontrat uzatma teklifini şimdilik de olsa reddetmesi şaşkınlık yarattı.

ABDULLAH AVCI'NIN CEVABI TRABZONSPOR'U ŞOK ETTİ!

Türkiye'nin haberine göre Ahmet Ağaoğlu'nun Abdullah Avcı'ya yaptığı 2 yıllık yeni sözleşme ve ücret zammı teklifi, başarılı teknik direktör tarafından reddedildi. Abdullah Avcı, Ahmet Ağaoğlu'na "Nasıl olsa bir yıl daha buradayım. Teklifi düşünmem lazım" cevabını vererek Bordo-Mavilileri şaşırttı.

AHMET AĞAOĞLU SONUNA KADAR AVCI'YLA GİTMEK İSTİYOR

Abdullah Avcı'nın sürpriz cevabı üzerine Ahmet Ağaoğlu'nun "Bugün olmazsa yarın imzalarız, seni kolay kolay bir yere bırakmayız" dediği öne sürüldü. Ahmet Ağaoğlu görev süresi boyunca başka bir teknik direktörle çalışmayı planlamıyor.

GELECEK SEZON 8,5 MİLYON TL KAZANACAK

10 Kasım 2020 tarihinde Trabzonspor'a imza atan Abdullah Avcı, bu sezon 6,5 milyon TL kazanırken 2022-23'de ise primler hariç 8,5 milyon TL ücret alacak.