Abdullah Avcı'dan Uğurcan Çakır için ayrılık gibi sözler: Her türlü senaryoya hazırız

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, gündeme dair basın toplantısı düzenledi. Transfere ve takımdan ayrılacak futbolculara değinen tecrübeli teknik adam, yabancı kuralı hakkında da konuştu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şöyle:

"Trabzonspor transfer yapmasa bile rakipleri için büyük tehdittir. Mevcut oyuncu grubuyla ilgili önemli bir mesafe aldık.

"AVRUPA'DA 4 TRANSFERİ BİTİREN TAKIM YOK"

Şampiyon olabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yapılan transferler de bize deneyim kazandıracak. Başkana ve yöneticilere teşekkür ediyorum, Avrupa'da dört transferi bitiren bir takım yok.

SÖRLOTH'A DAİR

Sörloth için 'buyursun gelsin' dedim. Başkan o süreci yönetiyor. Neler olacak göreceğiz.

'Yaşlı futbolcular transfer ediliyor' eleştirileri üzerine Abdullah Avcı: Deneyimli oyuncu alıyoruz, yaşlı oyuncu almıyoruz. Oyuncunun yaşı yoktur, kapasitesi vardır.

UĞURCAN ÇAKIR SÖZLERİ

Uğurcan Çakır ile bir saat önce konuştum. EURO 2020'de milli takımımızın en önemli oyuncularından biriydi. Kendisi şu an tatilde. Transferi durumunda her türlü senaryoya hazırlıklıyız. Kalsa da gitse de o tam bir profesyonel. Transferi konusunda kararı ise yönetim verecek.

YABANCI SINIRINA HAKKINDA

Yabancı sınırı kuralları yerli oyuncuyu geliştirmez, aksine gelişimini tıkar. Rekabeti sağlayacak üretim yapmadığın sürece bu bize zarar verecek.

ABDÜLKADİR ÖMÜR AÇIKLAMASI

Abdülkadir Ömür'ün gelecek sezon çok büyük bir çıkış yapıp Avrupa'ya transfer olabileceğini düşünüyorum. Ondan beklentim çok yüksek.

ŞENOL GÜNEŞ ELEŞTİRİLERİNE CEVAP

Buradaki bir maçla mı tartışacağız Şenol Güneş'i! Türk futbolunda genel organizasyon sıkıntısı var. Bu sorun ne Şenol Güneş ne de Abdullah Avcı sorunudur.

"TRABZONSPOR GİBİ OYNAMAK NE DEMEK AKLIM ALMIYOR!"

Her zaman hücum yapıp her zaman baskı yapamazsın. Bazen diyorlar ya 'Trabzonspor gibi oynamak' bu ne demek aklım almıyor!

"ADIM GİBİ BİLİYORUM BU SEZON..."

Biz seyircimizi özledik, onlar da bizi özledi. Sonuna kadar şampiyonluğun içinde olacağımızı adım gibi biliyorum. Lütfen bize sabır göstersinler.

Dün şehir içinde dolaşırken seyircinin heyecanını çok net görebildim. Onlar bu işin olmazsa olmazı.

Sol bek konuşuluyor evet ama Faruk Can da çok iyi gidiyor. Trondsen de idmanlara başladı.

Ceyhun'u çok severim, burada da iyi hizmetler yapmış bir oyuncu ama Ceyhun Gülselam ile ilgili herhangi bir tasarrufumuz yok.

Ben hangi oyuncunun gideceğine ya da kalacağına karar veremem ama düşüncelerimi yönetimle paylaşıyorum.