Abdullah Avcı'dan şampiyonluk sözleri: Konyaspor maçı...

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Altaş Denizlispor'a konuk oldu. Karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan bordo-mavililer adını çeyrek finale yazdırdı. Trabzonspor'da karşılaşmanın ardından Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. Abdullah Avcı, Konyaspor maçını bir final olarak görmediklerini belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu mücadelesinde deplasmanda Altaş Denizlispor'u 2-1 yenen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, karşılaşma sonrasında konuştu.

Abdullah Avcı yaptığı açıklamada, "Ahmetcan Kaplan, geldiğimde A takıma çıkmıştı. 15 aydır buradayız. Mesafe kat ediyor, bizim için önemli bu. Her şeyiyle umarım üstüne koyarak devam eder." dedi.

Lig, kupa fark etmiyor, Fırtına kaybetmiyor: Denizlispor-Trabzonspor: 1-2

Kazanma alışkanlığını devam ettirmek istediklerini belirten tecrübeli teknik adam, "Kazanma alışkanlığına ve kazanmaya devam etmek istiyoruz. Trabzonspor tarihi boyunca kupalar kazanmış bir takım. Enteresan bir gol yedik. Ondan sonra oyunun içinde kalmaya çalıştık. Genç oyuncular vardı, bugün ilk defa oynayan isimler vardı. Oyunda dalgalanmalar vardı ama bugün kazanmak son derece önemliydi. Hafta sonuna en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Mesut Bakkal: Mağlup olduk ama oyun olarak çok şey kazandık

Oyuncularının sahada dalgalı bir performans sergilediğini anlatan Avcı, "Trabzonspor'un yer aldığı her platformda kazanması ve kazanma alışkanlığını devam ettirmesi gerekiyor. Bu kupayı defalarca almış, kupa finalleri oynamış bir takımız. Bu sene her iki yarışın da içindeyiz ve sonuna kadar götürmek istiyoruz. Bugün kazandık. Kazanmak son derece önemli. Bu alışkanlığa devam etmek önemli. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Denizlispor'a da ligde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Evrard Kouassi: Önemli olan galibiyeti almamızdı

"KONYASPOR MAÇI FİNAL DEĞİL!"

Abdullah Avcı ayrıca, "Konyaspor maçı neden konuşuluyor bilmiyorum. Bir lig maçı oynayacağız. Trabzonspor taraftarı davetlerimize geliyor. Bunu uyguluyorlar. Büyük adımlar atıyoruz, biletleri hemen tüketmişler yine. Birlikte savunma, birlikte hücum yapalım. Harika bir sene, harika bir kulüp, harika bir şekilde devam ediyoruz. Bir lig maçı oynayacağız. Bir final oynamayacağız." diyerek sözlerini noktaladı.

Hüseyin Türkmen, Denizlispor maçı sonrası Trabzonsporlulardan özür diledi

Ahmetcan Kaplan: Üstüne koyarak devam edeceğim