Abdullah Avcı: Zaman değil, destek istiyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, St. Gallen maçının ardından açıklama yaptı. Avcı, ''Zaman istemiyorum, destek istiyorum'' dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, St. Gallen maçının ardından açıklama yaptı. Avcı, "Zaman istemiyorum, destek istiyorum" dedi.

İŞTE ABDULLAH AVCI'NIN AÇIKLAMALARI

"Zaman istemiyorum, destek istiyorum. Bu takım çok iyi bir takım olacak. 2. maçta taraftarlarımızın desteği ile oyunu domine eden ve turu geçen taraf olmak istiyoruz."

"Trabzonspor taraftarı ile bütünleştiği zaman başarı elde etmiştir. Bu seviyede 7-8 tane pozisyona girdik, destek istiyorum. Lütfen sahanın içinde kalalım, enerjimizin başka yere çekilmesine gerek yok. Trabzon, İstanbul'dan şampiyonlukları karakteri ile almıştır, ekonomisi ile değil. Yine karakterimizle kazanacağız."

TRANSFER AÇIKLAMASI

Trabzonspor'un neden gol atamadığının sorulması üzerine deneyimli teknik adam, "Son vuruşlar önemli işler, forvet de alacağız, 8-10 oynayan oyuncu da alacağız. Bugün yine gol atamadık ama gol beklentimiz fazla. Bence pozisyona girmek önemli olan, oyuncu kalitesi ve tekrarla üstüne koyacağız diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.