Abdullah Avcı transferi isim vererek açıkladı: Cumartesi veya pazar günü burada

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, konuk ettikleri Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Tymoteusz Puchacz transferini de duyuran Abdullah Avcı “Bir aksilik olmazsa cumartesi veya pazar günü burada olacak” dedi.

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, 1-0 kazandıkları Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalar yaptı. Tymoteusz Puchacz transferiyle ilgili de konuşan Avcı, oyuncunun yarın veya Pazar günü şehre geleceğini duyurdu.

"FIRSAT VERMEDİK AMA HEP OYUNUN İÇİNDEYDİLER"

Karşılaşmayı yorumlayan Avcı, "Her maç zor. Rakibe belki bir fırsat vermedik ama hep oyunun içindeydiler. Oyun çok fazla durdu. 3-0'a da 3 puan veriyorlar, 1-0'a da 3 puan veriyorlar. Geri sayıma gittiğimizde kazanmak önemliydi. Henüz bir şey kazanmadık. 18 maç kaldı, taraftarımız daha güçlü şekilde bizi desteklemeye devam etsin." dedi.

ABDULLAH AVCI, TYMOTEUSZ PUCHACZ'I DUYURDU

Tymoteusz Puchacz transferi için konuşan Abdullah Avcı, "Tymoteusz Puchacz, bir aksilik olmazsa cumartesi veya pazar günü burada olacak. Stoper arayışları devam ediyor. Djaniny'in sakatlık raporunu bekliyoruz, değerlendirme yapacağız." sözlerini kullandı

Kasketle açıklamalarda bulunan Avcı, "Kışın kasket taktık, yazın da takarız. Yazlık modelleri var. (Gülerek)." açıklamasını yaptı.