Abdullah Avcı transferi için ismini vermişti! Resmi açıklama geldi

Abdullah Avcı'nın basın karşısında ismini verdiği Jerome Boateng transferinde gelişme var. Son şampiyon Trabzonspor'un gündemindeki yıldız stoper Jerome Boateng için transfer açıklaması geldi. Abdullah Avcı'nın gözü bu haberde...

NTV Spor

Abdullah Avcı'nın basın mensupları karşısında transferi için sinyal verdiği Jerome Boateng transferinde gelişme var. Jerome Boateng'in menajerinden transfer açıklaması geldi.

ABDULLAH AVCI ÇOK İSTİYOR

Sky Sport'a konuşan Boateng'in menajeri Tolga Dirican, "Jerome'un Lyon ile sözleşmesi var ve Türkiye'den hiçbir kulüple görüşmedik." dedi.

Yıldız futbolcunun geçen sezon Fransız ekibi Lyon'a çok geç katıldığı için hiçbir hazırlığı olmadığını söyleyen Dirican, "Bunu bu yıl kesinlikle tekrarlamak istemiyoruz. Jerome şimdiden yeni sezona hazırlanmak için odaklanmış bir şekilde çalışıyor. Düzenli olarak oynamak istiyor." ifadelerini kullandı.

Alman futbolcu kariyerinde Hertha Berlin, Hamburg, Manchester City ve Bayern Münih formaları giydi.

ABDULLAH AVCI NE DEMİŞTİ?

Abdullah Avcı, Trabzonspor'a transfer olacağı iddia edilen Alman stoper Jerome Boateng ile ilgili, "İsmi geldi. Son durumunu inceliyoruz. Marka bir oyuncu. Sakatlığı yoksa değerlendirebilecek bir oyuncu." ifadelerini kullanmıştı.