Abdullah Avcı: Tek şampiyonluk yetmez

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı iddialı konuştu. Abdullah Avcı, “Fatih Terim'in 8 şampiyonluğu var, 20. haftada yollar ayrıldı. Trabzonspor, tek bir şampiyonluk ile yetinmez. Yine yarışın içinde olmak, daha iyisini yapmak istiyoruz. ‘İyi ki Trabzonspor var' dedirtmek istedik. Herkes saygı gösterdi...” dedi.

AKŞAM

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, beIN Sports'a çarpıcı açıklamalarda bulundu: "Fenerbahçe maçında lider olduk, 38. haftaya kadar liderliği bırakmadık. Galatasaray deplasmanında Visca'nın attığı golle şampiyonluk hikayesi başladı. Kendi içimde şampiyonluğu hissettim. Puan farkıyla önde olsan da şampiyon olmak kolay değil. O süreçleri yönetmek kolay değil, o stresi yönetmek kolay değil ama biz rakiplerimizi hiç yaklaştırmadık. Ünal Karaman ve Hüseyin Çimşir'e teşekkür etmek istiyorum, onların da katkıları var. Ünal hoca şampiyonluk sonrası beni aradı.

KAPTAN UĞURCAN'A YAKIŞIR

Denswil kiralık oyuncumuz, kalmak istiyor. Biz de devam etmek istiyoruz. Görüşmeler devam ediyor. Kaptan Uğur Çakır'a, Yusuf Yazıcı'dan fazla bonservis kazandırmak yakışır (17.5 milyon euro). Djaniny özel bir oyuncu, kaybetmek istemiyorum. Çok özel oyuncularla çalıştım, Nuri Şahin, Arda Turan, Emre Belözoğlu... Abdülkadir Ömür de o tarz özel bir oyuncu. İyi bir istikrar yakaladı. Önümüzdeki sene üstüne koyar ama önümüzdeki sezon gider mi bilmiyorum. Sol bek, sağ bek, stoper, 6-8 oynayacak oyuncu lazım. Belki bir tane daha kanat oyuncusu lazım

HERKES SAYGI GÖSTERDİ

Geçen sene Beşiktaş, şampiyon oldu. 15. haftada Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı. Şampiyonluk bitti. Fatih Terim'in 8 şampiyonluğu var, 20. haftada yollar ayrıldı. Trabzonspor, tek bir şampiyonluk ile yetinmez. Yine yarışın içinde olmak, daha iyisini yapmak istiyoruz. 'İyi ki Trabzonspor var' dedirtmek istedik. Herkes saygı gösterdi. Fenerbahçe ve Galatasaray Başkanları bizi takdir etti, oyunu ve transferleri... Çalışmaya devam edeceğiz."