Abdullah Avcı sonunda rahat bir nefes alacak

Trabzonspor'da sağ taraftaki oyuncu eksikliğinden dolayı formasyonu sürekli değiştirmek zorunda kalan Abdullah Avcı, rahat bir nefes alacak.

Fanatik

Sampiyonluk sonras sezona buyuk umutlarla baslayan Trabzonspor, yeni transferlerden bekledigi katky alamadg gibi eldeki yldzlarn da sakatlga kurban verdi...

Edin Visca ve Dorukhan'n uzun sureli sahalardan uzak kals, teknik direktor Abdullah Avc'nn oyun planlarn direkt olarak etkiledi. Ozellikle Visca'nn yoklugunda sag kanatta ciddi problem yasand. 2. haftadaki Hatayspor macnda kolu krlan Bosnal yldz, ligde 11 mac kacrd. Visca, geri dondugunde ise bu kez koprucuk kemiginden sakatlk yasad ve 7 hafta takmn yalnz brakt.

Avc, tecrubeli futbolcunun yoklugunda elinde kanat oyuncusu olmadg icin surekli formasyonu degistirdi ve tek kanatl Trabzonspor, hucum bolgesinde beklenen uretkenligi gosteremedi.

IDEAL KURGUYA DONUS...

Ancak 4 Mart Cumartesi gunu oynanacak Umraniye macyla birlikte sag kanat problemi cozuluyor. Gaziantep FK'dan transfer edilen Lazar Markovic'in, Akyaz'daki lig mucadelesine ilk 11'de baslamasna kesin gozuyle baklyor.

Edin Visca da geri saymda. Bosnak oyuncunun, 12 Mart'taki Adana Demirspor macnda sahalara geri donecegi ogrenildi. Boylelikle Abdullah Avc, ideal oyun kurgusuna gececek, sag kanatta Markovic-Visca ikilisinden biri, diger tarafta Trezeguet, ileri ucta Gomez olacak. Orta sahada ise Siopis-Abdulkadir-Bakasetas uclusu oynayacak.

DORUKHAN'DA SON DURUM

Eylul aynda capraz baglar kopan Dorukhan Tokoz, geri saymda... Gectigimiz aylarda dizinden bir operasyon daha geciren basarl orta saha oyuncusunun, Mart aynn ortalarna dogru hafif tempolu calsmalara baslamas bekleniyor. Dorukhan'n Nisan ayndan sonra forma giyebilecek duruma gelecegi ogrenildi. Yldz futbolcunun yoklugunda Trabzonspor hem sag bek hem de orta alanda sknt yasarken, Abdullah Avc gecen sezon baz maclarda Dorukhan' stoperde de oynatmst.

BEKLERDE ARTIK PERES VE LARSEN

Gaziantep FK'dan transfer edilen Markovic'in 11'de oynayacag maclarda, Trabzonspor 2 yerli ile sahaya ckabilecek. Abdullah Avc, Ugurcan Cakr ve Abdulkadir Omur'e forma verecek ve sol bekte Eren'in yerine Larsen'in gorev alacag ogrenildi. Sag bekte ise Bruno Peres olacak. Abdullah hocann, stoper tandeminde, Denswil'den vazgecmeyecegi belirtilirken, diger forma icin Bartra ile Vitor Hugo arasnda rekabet yasanacak.