Abdullah Avcı'nın gölgesinde büyük değişim! Trabzonsporlu Uğurcan Çakır olay oldu...

Abdullah Avcı ile şampiyon olan Trabzonspor'a, Uğurcan Çakır liderlik etmişti! Şimdi ise Abdullah Avcı sonrasında Trabzonspor forması ile ligin en kötü istatistiklerine imza atan bir Uğurcan Çakır var... İşte ayrıntılar!

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'u şampiyonluk yaşarken, Uğurcan Çakır da performansı ile Süper Lig'e damga vurmuş ve kariyerinin en iyi dönemini geçirmişti.

ABDULLAH AVCI TRABZONSPOR'UNDA UĞURCAN ÇAKIR DEĞİŞİMİ

Abdullah Avcı uzun bir zamandan sonra Trabzonspor'u Süper Lig şampiyonluğuna ulaştırırken, Uğurcan Çakır da başrolde yer almış ve harika bir kalecilik performansı sergilemişti... Hatta oyuncunun geçirdiği bu müthiş sezon, transferde adının sürekli olarak Avrupa'da yankılanmasına dahi sebep olmuştu!

KÖTÜ DÖNEMLER ONU DA ETKİLEDİ

Daha sonra ise Abdullah Avcı ile birlikte başlayan sıkıntılı süreç, Karadeniz ekibinde büyük sorunlara yol açmış ve çözülemeyen bir istikrar sorunu ortaya çıkmıştı.

Tüm bu yaşananlar Abdullah Avcı'nın istifasına sebep olurken, bir yandan da Uğurcan Çakır'da çok büyük değişimleri görmemizi sağladı!

Abdullah hoca ile birlikte kariyerinin zirvesine çıkan 27 yaşındaki file bekçisi, yine Avcı'nın kötü gidişatı ile birlikte önlenemez bir performans düşüklüğü yaşadı.

SÜPER LİG'DE EN KÖTÜ İSTATİSTİK

Kaleye gelen pozisyonların gole dönüşmesi konusunda, şu anda ligin en kötüsü Uğurcan Çakır olmuş durumda!

Geçen sezon şampiyonluk yaşayan takımın lideri olan Uğurcan, şu anki istatistiği ile resmen olay oldu ve Trabzonsporlu taraftarları çok şaşırttı!

Nihayetinde ise oldukça kötü bir dönemden geçen deneyimli file bekçisi, Trabzonspor forması ile bu sezon 40 maça çıktı ve kalesinde tam 58 gol gördü!