Abdullah Avcı için ''Guardiola ve Klopp gibi'' demişti; Beşiktaş'tan eski öğrencisi Trabzonspor'a!

Şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, şimdiden yeni sezonun kadrosunu kurmanın hesaplarını yaparken bordo-mavili ekibe isim üstüne isim öneriliyor. Son olarak Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'tan eski öğrencisi Muhammed Elneny, Trabzonspor'un gündemine geldi. Elneny'nin Arsenal ile olan sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

2019-2020 sezonunda Beşiktaş'ı çalıştıran fakat aldığı başarısız sonuçların ardından şubat ayını göremeyen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya, Beşiktaş'tan eski öğrencisi Mısırlı orta saha Muhammed Elneny önerildi.

Fanatik'te yer alan habere göre, 29 yaşındaki futbolcu konusunda Abdullah Avcı'nın raporu belirleyici olacak. Sezon sonu Arsenal ile olan sözleşmesi bitecek olan Elneny'de bonservis maliyeti bulunmuyor.

Rekor geliyor! Mario Balotelli için çılgın teklif! Yeni takımı...

MENAJERLER TRABZONSPOR'A KAMP KURDU!

Milli arada İstanbul'da yapılan toplantıda başkan Ahmet Ağaoğlu, asbaşkan Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı bir araya gelirken, kulüp tarafından dev zirvenin fotoğrafı paylaşılmıştı. Bordo-mavili kulüpte yaşanan gelişmeler, menajerleri de şimdiden harekete geçirirken, Trabzonspor'a da isim üstüne isim önerilmeye devam ediyor.

2. Rıdvan Dilmen vakası: Galatasaraylılar şokta! Transfer tarihine geçecek

ÖNCELİK STOPER VE SOL BEK

İlk etapta stoper ve sol bek bölgelerini güçlendirmeyi planlayan Fırtına'da, takımdaki yıldızların durumuna göre diğer mevkiler için hamle yapılacak. Trabzonspor'un mevcut orta saha rotasyonunda Dorukhan Toköz, Berat Özdemir, Manolis Siopis ve Marek Hamsik bulunuyor. Ancak Şampiyonlar Ligi ve bu sezon yaşanan sakatlıklar da hesaba katıldığında, orta alanın güçlendirilmesi bekleniyor.

Mucize gibi bir şey! Diego Perotti sürprizi! 1,5 yıl aradan sonra...

ABDULLAH AVCI İÇİN "GUARDIOLA VE KLOPP GİBİ" DEMİŞTİ

Muhammed Elneny, Beşiktaş günlerinde verdiği bir röportajda o zamanki teknik patronu Abdullah Avcı için şöyle konuşmuştu:

Takımla antrenmanlara çıkmaya başladıktan sonra ilk olarak şunu fark ettim; Hocamız Guardiola ve Klopp tarzı futbol oynatmaya çalışıyor. Topa sahip olmaya çalışıyor. Uzun topu sevmiyor. Topu gereksiz yere kaybetmeyi sevmiyor. Kaybettiğimiz zaman en kısa zamanda o topu geri almaya çalışıyor. Futbol daha da zor bir hale geldi ama şu bir gerçek ki topa sahip olursanız gol yemezsiniz. Hocamız topun arkasından koşmayı değil, topa sahip olmamız gerektiğini söylüyor. Bu durum benim de çok sevdiğim bir tarz.

Ve Berke Özer'in yeni takımı belli oldu

BEŞİKTAŞ DA ELNENY'YE TALİP İDDİASI

Öte yandan Milliyet'te yer alan habere göre, Oğuzhan Özyakup'un sözleşmesinin bitecek olması, Alex Teixeira'nın kadroda düşünülmemesi, Atiba Hutchinson'ın ilerleyen yaşı nedeniyle orta saha alternatiflerine yönelen siyah-beyazlıların orta saha hamlesi için Elneny'yi listesine aldığı iddia edildi.

3-4-3 sistemi nedeniyle orta sahayı sağlam tutmak isteyen Valerien Ismail'e Mısırlı futbolcunun sorulduğu ve onay verdiği kaydedildi. Arsenal ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 29 yaşındaki defansif orta sahanın tekrar Türkiye'ye dönmeye sıcak bakacağını düşünen Beşiktaş yönetiminin Elneny ile de kontak kurmaya hazırlandığı bildirildi.

Hatta oyuncunun menajerlik şirketinden randevu talep edildiği de konuşuluyor. Beşiktaş'ın nisan ayında Daryl Dike için yapacağı İngiltere çıkarmasında Elneny ile de masaya oturmayı planladığı ifade ediliyor.

Valerien Ismael şaştı kaldı bu işe! Beşiktaş'ta şoke eden rapor