Abdullah Avcı 5 isme ''güle güle'' dedi! Abdülkadir Ömür kararı şaşkına çevirdi...

Abdullah Avcı'nın yeni sezondaki Abdülkadir Ömür kararı belli oldu. Gelecek sezonun gidecek-kalacak oyuncuları tespit eden Abdullah Avcı, tam 5 isimle yolları ayırma kararı aldı. İşte Abdullah Avcı'nın Abdülkadir Ömür'ün de geleceğini de şekillendirdiği o raporunun detayları...

aksam.com.tr

Trabzonspor'da herkes Abdullah Avcı'nın Abdülkadir Ömür'ün de dahil olduğu futbolcu raporunu konuşuyor. Trabzon şehrine beklediği şampiyonluğu kazandıran Abdullah Avcı, gelecek sezon da takımının iddiasını sürdürmesi ve Avrupa'da başarılı olabilmesi için kolları sıvadı.

ABDULLAH AVCI'DAN ABDÜLKADİR ÖMÜR KARARI

Abdullah Avcı, şampiyonluk sonrası kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız verirken, takımındaki oyunculardan da gidecek ve kalacakları belirledi.

İşte Abdullah Avcı'nın biletini kestiği 5 ismin de dahil olduğu o liste:

1. ABDÜLKADİR ÖMÜR

Trabzonspor'da transferin gözde isimlerinden biri de Abdülkadir Ömür. Abdullah Avcı iyi bir teklif gelmesi halinde Abdülkadir Ömür'ün ayrılığına engel olmayacak.

2. ANASTASIOS BAKASETAS

Sezonun ikinci yarısında büyük bir form düşüklüğü yaşayan Anastasios Bakasetas da birçok takımın radarında. Bakasetas da Trabzonspor'un gelir elde etmeyi planladığı isimler arasında.

3. UĞURCAN ÇAKIR

Abdullah Avcı, kariyerini Avrupa'da sürdürmek isteyen Uğurcan Çakır'ın ayrılığını istemiyor ancak kulübün menfaatleri doğrultusunda gelecek bir teklif değerlendirilecek.

4. VITOR HUGO

Trabzonspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken ve bazı transfer teklifleri alan Vitor Hugo'nun ayrılmasına izin verilmeyecek. Başarılı stoper kesinlikle takımda kalacak.

5. DJANINY

Geride bıraktığımız sezon başında Trabzonspor'dan ayrılması son anda yatan Djaniny bu kez Bordo-Mavililere veda ediyor. Abdullah Avcı sezon başında kalması için ikna ettiği Djaniny'nin gidişine bu defa engel olmayacak.

6. ABDULKADİR PARMAK

Sezonu Kayserispor'da kiralık geçiren Abdulkadir Parmak da kadroda düşünülmeyen isimler arasında. Süper Lig'den talipleri olan Abdulkadir Parmak'ın Bordo-Mavililerden ayrılması bekleniyor.

7. YUNUS MALLI

Büyük umutlarla transfer edilen Yunus Mallı büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Abdullah Avcı 1 yıl daha sözleşmesi bulunan milli futbolcuyu gözden çıkardı.

8. YUSUF ERDOĞAN

Trabzonsporlu taraftarlarla yıldızı barışmayan Yusuf Erdoğan'ın takımda tutulması kararı alındı. Abdullah Avcı yeni sezonun sıkışık fikstüründe Yusuf Erdoğan'ı hamle oyuncusu olarak kullanmak istiyor.

9. İSMAİL KÖYBAŞI

Yeni sezon öncesi sol bek transferi yapacak olan Trabzonspor'da İsmail Köybaşı'yla da yollar ayrılacak. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli isim, Abdullah Avcı'nın planları arasında yok.

10. HÜSEYİN TÜRKMEN

1 yıl daha sözleşmesi olan Hüseyin Türkmen'e Süper Lig'den birçok talip var. Abdullah Avcı da 24 yaşındaki savunmacının ayrılığına onay verdi.