Abdülkerim Bardakçı'nın bonservisi ve bonusları ortaya çıktı! Transfer hayırlı olsun

Abdülkerim Bardakçı'da artık imza an meselesi. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'la girdiği transfer yarışından galip çıktı. Fenerbahçe'nin Abdülkerim Bardakçı transferinin detayları da ortaya çıktı. İşte oyuncu için ödenecek bonservis ve bonuslar…

Konyaspor'da harika bir sezon geçiren Abdülkerim Bardakçı'nın yeni adresi belli oldu. Deneyimli stoper için Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş uzun süredir çekişme halindeydi. Abdülkerim Bardakçı transferinden galip çıkan takım da belli oldu.

ABDÜLKERİM BARDAKÇI TRANSFERİNDE MUTLU SON

Ertan Süzgün'ün haberine göre Fenerbahçe, Abdülkerim Bardakçı transferi için önce Konyaspor daha sonra oyuncuyla anlaşma sağladı. 27 yaşındaki futbolcu gelecek sezondan itibaren Fenerbahçe'nin başarısı için ter dökecek.

BONSERVİS VE BONUSLARI ORTAYA ÇIKTI

Fenerbahçe Abdülkerim Bardakçı için Konyaspor'a 2,8 milyon euro bonservis + 600 bin euro bonus ödeyecek. 600 bin euroluk bonusun 100 bin euroluk kısmının Süper Lig şampiyonluk bonusu olduğu belirtildi.

Abdülkerim Bardakçı geride bıraktığımız sezonda Konyaspor ile ligde 33 maça çıkmış ve 5 gol, 3 asistlik istatistik yakalamıştı. Tecrübeli savunmacının güncel piyasa değeri 5 milyon euro.