Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır beklenirken sürpriz ayrılık! Yeni takımı...

Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır gibi isimlerin Trabzonspor'dan ayrılması beklenirken transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Avrupa ekiplerinin kıskacında olan Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır gibi isimlerin yanı sıra Trabzonspor'un diğer yıldızlarına da teklif yağıyor. Bu isimlerden biri de Anastasios Bakasetas.

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'un futbolcuları kapış kapış. Uğurcan Çakır başta olmak üzere Abdülkadir Ömür gibi yerli isimlerine Avrupa ekiplerinden birçok teklif alan Trabzonspor'da bazı yabancı isimlere de hatırı sayılır rakamlar öneriliyor.

ABDÜLKADİR ÖMÜR FRANSIZ EKİPLERİNİN KISKACINDA

Özellikle Fransız ekiplerinin gözdesi konumunda olan Abdülkadir Ömür'e Marsilya'nın ardından Nice de talip olmuştu. Christophe Galtier'nin Nice yönetimine Abdülkadir Ömür transferi için rapor sunduğu öne sürülmüştü.

UĞURCAN ÇAKIR PREMIER LİG YOLUNDA

Trabzonspor'dan ayrılması beklenen isimlerden biri de Uğurcan Çakır. Sergilediği performansla sezona damga vuran ve şampiyonluğun en önemli mimarlarından olan Uğurcan Çakır'ın da astronomik bir bedelle Trabzonspor'a veda etmesi bekleniyor. Newcastle United, Leeds United gibi İngiliz ekiplerinin radarında olan Uğurcan Çakır'ın önceliği de İngiltere Premier Lig.

YABANCILARDA LİSTE BAŞI BAKASETAS

Öte yandan Trabzonspor'da revaçta olan isimler yerlilerle sınırlı değil. Birçok yabancı futbolcusu için de teklifler alan Bordo-Mavililerde liste başı durumunda Anastasios Bakasetas bulunuyor. Bakasetas'ın son talibi ise Serie A'dan.

SPORTING İLE ANLAŞTIĞI ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

Daha önce Anastasios Bakasetas'ın Sporting ile anlaştığı iddia edilmiş ve Portekiz ekibinin, oyuncunun 12 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeyi kabul ettiği öne sürülmüştü. Yunan futbolcu için son iddia ise Fiorentina oldu.

TRANSFERİN ÖNÜNDE TEK ENGEL VAR

Yunan basınından Sportime'ın haberine göre Fiorentina, Anastasios Bakasetas için nabız yoklamaya başladı. Haber detayında Trabzonspor'un 28 yaşındaki futbolcunun 12 milyon euroluk serbest kalma bedelinde bir miktar indirime gitmesi halinde transferin gerçekleşeceği vurgulandı.

BAKASETAS'IN TRABZONSPOR KARNESİ

Bu sezon Trabzonspor formasıyla toplam 39 maça çıkan Bakasetas 8 gol, 8 asistlik performans sergiledi. Bordo-Mavililerle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Tolunay Kafkas'a tepki yağıyor! U17 Milli Takımı'nda skandal: Kimse anlam veremedi

Filip Novak Sivasspor'a, Galatasaray'ın eski yıldızı Fenerbahçe'ye! Yılın transferi