Abdülkadir Ömür kararı kıyameti kopardı! Tam 45 milyon euroluk çılgın rakam...

Fırtına'da Abdülkadir Ömür'ün de dahil olduğu 45 milyon euroluk fantastik transfer planı ortaya çıktı. Trabzonspor 3 futbolcusuna gelecek tekliflerdeki bonservis bedeliyle kaynak oluşturmayı düşünüyor. Bu isimlerden biri olan Abdülkadir Ömür için de Avrupa'dan teklifler alan Trabzonspor'un cevabı netleşti. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün de dahil olduğu 3 futbolcu için gelen transfer teklifleri değerlendirmeye alındı. Bordo-mavili yönetim buradan elde edeceği gelirle Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de iddialı bir kadro kurup şampiyonluğunu yenilemek istiyor. Fırtına, gelecek astronomik teklifler karşısında kimsenin önünde durmayacak.

Bir devrin sonu! Valerien Ismael'in dediği oluyor: Sürpriz ayrılık

TRABZONSPOR'UN ABDÜLKADİR ÖMÜR KARARI ŞAŞIRTTI

Trabzonspor'da 3 futbolcu yeni sezon öncesi takım değiştirebilir. Bu sezon uzun yıllar hasretini çektiği şampiyonluğa ulaşarak çok başarılı bir form grafiği ortaya koyan bordo-mavililer, gelecek sezonda da hem Avrupa hem de Türkiye'de zirvede yer almak istiyor.

Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır gibi öz kaynağından yetişen yıldızlara gelen teklifleri değerlendiren Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi, diğer isimlere gelecek rakamlara da göz gezdirecek.

İşte o isimler:

Zehra Güneş fırtınası! Yulia Gerasimova'nın yüzüne bile bakmadılar

1. ABDÜLKADİR ÖMÜR

Abdülkadir Ömür için daha önce Manchester City'nin yaptığı 23 milyon euroluk teklifi reddettiğini itiraf eden Ahmet Ağaoğlu, "Hayatımın pişmanlığı" ifadelerini kullanmıştı.

Bordo-Mavililer, Abdülkadir Ömür için en az 15 milyon euro talep ediyor. Avrupa pazarında talipleri bulunan genç yıldız için istenilen meblağda bir teklif gelirse bu kez gidişine onay verilecek.

Lionel Messi'den Cristiano Ronaldo'ya tarihi ayar! Yer yerinden oynadı

2. ANASTASIOS BAKASETAS

12 milyon euroluk serbest kalma bedeli olan Anastasios Bakasetas'ın 10 milyon euro karşılığında Fiorentina'ya imza atacağı haberleri manşetleri süslüyordu.

10 milyon euroluk teklifin resmiyete dökülmesi halinde Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ın da gidişine izin verecek.

Bogdan Bogdanovic ve Jan Vesely'den sonra... Fenerbahçe Beko'dan sezonun transferi!

3. UĞURCAN ÇAKIR

Avrupa kulüplerinin radarında olan Uğurcan Çakır'ın her sezon öncesinde olduğu gibi, bu yeni sezon öncesinde de transferi bekleniyor. Trabzonspor, Uğurcan Çakır'dan en az 20 milyon euro gelir bekliyor.

Taylan Antalyalı depremi! Okan Buruk imza töreninde açık açık 3 ismin biletini kesti...