Abdülkadir Ömür ile Marcao takım arkadaşı oluyor! Transferde rakam belli oldu

Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür'e bir talip daha çıktı. Son olarak Roma'nın girişimlerde bulunduğu futbolcu için Sevilla da devreye girdi. Marcao transferini de bitirmeye çalışan La Liga devi, Abdülkadir Ömür transferiyle kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor.

aksam.com.tr

Abdülkadir Ömür ile Marcao 2022-23 sezonunda aynı takımın başarısı için ter dökebilir. Milli futbolcuya Roma'nın ardından Sevilla da talip oldu. Abdülkadir Ömür için Trabzonspor'un istediği rakam belli olurken La Liga devi, Marcao için de bastırıyor. İşte detaylar...

Ve Uğurcan Çakır için aylardır beklenen teklif geldi! Transfer hayali gerçek oluyor...

ABDÜLKADİR ÖMÜR İÇİN RAKAM BELLİ OLDU

Aksam.com.tr'nin İspanyol basınından aktardığı habere göre Sevilla, Abdülkadir Ömür için Trabzonspor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor. Bordo-Mavililerin başarılı futbolcu için istediği rakam ise tam 15 milyon euro.

MARCAO'YLA BİRLİKTE ALIP GİDECEKLER

Söz konusu rakamı kıran kırana pazarlığa girip düşürmeyi hedefleyen Sevilla, Marcao'yla birlikte Abdülkadir Ömür'ü de alıp İspanya'ya dönme hedefinde. Fransız devlerinin de kıskacında olan Abdülkadir Ömür'ün kariyerini Avrupa'da sürdürmek istemesi transferi önünü açıyor.

KARİYER SEZONUNU YAŞAMIŞTI

Abdülkadir Ömür 2021-22'de kariyerinin en golcü sezonunu yaşamış ve Trabzonspor'un kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu. Trabzonspor ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 10.5 milyon euro.

LeBron James'e 5. şampiyonluğu getirecek transfer! Efsane ikili tekrar buluşuyor