Abdülkadir Ömür için görüşme talep ettiler! Ahmet Ağaoğlu 15 milyon euroya razı

Son dakika Trabzonspor haberleri: Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle kendisinden beklenen sıçramayı bir türlü yapamayan Abdülkadir Ömür için Borussia Mönchengladbach'ın Trabzonspor'dan randevu talep ettiği ve görüşmelere başlamak istediği belirtildi. Daha önce oyuncu için 23 milyon euroluk teklifi reddettiğini ve pişman olduğunu dile getiren başkan Ahmet Ağaoğlu'nun şimdi 15 milyon euroya razı olduğu kaydedildi. İşte detaylar…

GÖZDEN DÜŞTÜ AMA...

Trabzonspor ve ülke futbolunun gelecek vadeden en önemli isimleri arasında yer alan ancak kendisinden bekleneni bir türlü veremeyen Abdülkadir Ömür için kulübe birkaç ilgi yazısının geldiği öğrenildi.

M'GLADBACH RANDEVU TALEP ETTİ

Alman ekiplerinden Borussia Mönchengladbach'ın, Milli futbolcu için Bordo-Mavililerden randevu talep ettiği ve en kısa zamanda görüşmelere başlamak istediği kaydedildi.

AĞAOĞLU ŞİMDİ 15 MİLYON EUROYA RAZI

2 sene evvel 23 milyon euroluk teklifi reddettiğini bizzat açıklayan Ahmet Ağaoğlu'nun şu an genç futbolcuyu 15 milyon euroluk öneriyle göndermeye hazır olduğu da gelen haberler arasında.

ABDÜLKADİR ÖMÜR DE BİR AN ÖNCE AVRUPA'YA GİTMEK İSTİYOR

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formdan düşen Abdülkadir Ömür'ün de patlama yapmak adına yakın zamanda Avrupa'ya transferine sıcak baktığı vurgulandı.