Abdülkadir Ömür direkt Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor! Transfer Avrupa'da manşetlerde

Abdülkadir Ömür'ün Avrupa hayali gerçekleşiyor... Trabzonspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Abdülkadir Ömür, tıpkı ağabeyi Yusuf Yazıcı gibi Fransa yolcusu. Genç futbolcu için Olimpik Marsilya, 10 milyon euronun üzerinde bir rakamla Trabzonspor'un kapısını çalmaya hazırlanırken, 22 yaşındaki hücumcunun Marsilya forması giyen Cengiz Ünder'e telefon açarak bilgi aldığı öğrenildi: ''Oralar nasıl?''

aksam.com.tr

Trabzonspor ile şampiyonluk hayalini gerçekleştiren Abdülkadir Ömür tıpkı takım arkadaşı Uğurcan Çakır gibi transferi düşünüyor. Bordo-mavililerdeki misyonunu tamamladığını düşünen Abdülkadir Ömür için Olimpik Marsilya'nın ciddi bir ilgisi var.

Cengiz Ünder aşısının tutmasının ardından bir Türk'ü daha kadrosunda düşünen Marsilya, uzun süredir Abdülkadir'i izliyordu. Marsilyalı yetkililerin kararını verdiği ve Fırtına'ya 10 milyon euronun üzerinde bir teklifle gelmeye hazırlandıkları öğrenildi.

Luiz Gustavo'nun yerine 14 milyon euroluk transfer! Fenerbahçe apar topar devreye girdi

ABDÜLKADİR ÖMÜR, TRANSİT ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE

Fransa ve Avrupa basını bu transferi yakından takip ederken 22 yaşındaki 10 numara da milli takımdan arkadaşı Cengiz Ünder'le temas halinde. Ünder'den sürekli bilgi alan Ömür, eğer Marsilya'ya transfer olursa direkt olarak UEFA Şampiyonlar Ligi arenasına çıkacak. Ligue 1'de şampiyon Paris Saint-Germain'in (PSG) ardından ligi ikinci bitiren Marsilya, Devler Ligi'ne doğrudan katılma hakkı elde etti.

Bu sezın bordo-mavili ekiple 33 maça çıkan Abdülkadir Ömür, 7 gol atarken 4 de asist üretti. 22 yaşındak futbolcunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 9 milyon 500 bin euro.

Kaynak: aksam.com.tr

Alexander Sörloth "sıkıldım" dedi, gemileri yaktı! Transferde tarihi çalım...

Abdullah Avcı, iki ismi açıkladı! Trabzonspor kaç futbolcu transfer edecek?