Aaron Boupendza transferi hayırlı olsun! İmza tarihi bile belli oldu

Aaron Boupendza'da son yılların en büyük transfer çalımı atılmak üzere. Fenerbahçe'yi reddeden Aaron Boupendza, 16 Mart sonrası İstanbul'a gelip Beşiktaş'la sözleşme imzalıyor. Al-Arabi, Gabonlu golcüsünü Sarı-Lacivertlilere önerse de 25 yaşındaki forvetin tercihi Siyah-Beyazlılar oldu.

Uzun süredir Fenerbahçe'nin gündeminde olan Aaron Boupendza, Beşiktaş'ın yolunu tutuyor. Fotomaç'ın haberine göre Sarı-Lacivertlileri reddeden Aaron Boupendza, Katar Ligi'nin 16 Mart'ta sona ermesinin ardından İstanbul'a gelip kendisini Beşiktaş'a bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

Ferdi Kadıoğlu'nun kaderi belli oldu! Fenerbahçelilerin aylardır beklediği haber geldi

AARON BOUPENDZA FENERBAHÇE'Yİ DEĞİL BEŞİKTAŞ'I SEÇTİ

Yüksek maaşı sebebiyle Aaron Boupendza'dan kurtulmak isteyen Al-Arabi, oyuncusunu öncelikle Fenerbahçe'ye önerse de Gabonlu golcünün Beşiktaş'ı tercih ettiği belirtildi. Oyuncunun menajeri de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Türkiye'ye dönüşü neden olmasın?" ifadelerini kullanmıştı.

Erol Bulut 'transferini ben istedim' demişti, Fenerbahçe'de ayrılık! Başakşehir son maçı oldu

AARON BOUPENDZA'NIN AL-ARABI İSTATİSTİKLERİ

Al-Arabi formasıyla bu sezon 12 maça çıkan Aaron Boupendza 4 gol, 2 asistlik performans sergiledi. 2020-21 sezonunda Süper Lig'de gol kralı olan Boupendza'nın güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Fenerbahçe'de Caner Erkin gerçeği ortaya çıktı! Meğer Ali Koç...