Aaron Boupendza müjdesi! Satın alma opsiyonuyla kiralık olarak...

Hatayspor'un El Arabi'ye sattığı Aaron Boupendza için Trabzonspor ve Galatasaray iddiası ortaya atıldı. News West Africa, El Arabi'de mutsuz olduğunu öne sürdüğü Boupendza için Trabzonspor'un yanı sıra Galatasaray'ın da devrede olduğunu yazdı. Habere göre iki kulüp de golcü futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.

Hatayspor'un 4,250 milyon euro karşılığında El Arabi'ye sattığı Aaron Boupendza için Trabzonspor ve Galatasaray'ın devrede olduğu iddia edildi. Geçen sezon Hatayspor'da ortaya koyduğu performans sonrası Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği, Rus ekibi Krasnodar'ın 8 milyon Euro ödemeyi göze aldığı Gabonlu futbolcu ocakta takımında kalırken sezon sonu 4 milyon 250 bin Euro bonservisle Katar ekibi El Arabi'ye transfer olmuştu.

BOUPENDZA EL ARABI'DE MUTSUZ

News West Africa, El Arabi'de mutsuz olan golcü futbolcuyu isteyen takımlar arasında Trabzonspor'un yanı sıra ezeli rakip Galatasaray'ın da bulunduğunu öne sürdü.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Haberde iki kulübün yetkililerinin Boupendza'nın menajeri ile iletişime geçtiği hem Trabzonspor'un hem de Galatasaray'ın satın alma opsiyonuyla oyuncuyu kiralık olarak takıma katmayı planladığı ifade edildi.