Aarhus 1-3 Galatasaray

Galatasaray, sezon öncesi hazırlıklarına Danimarka’da devam ediyor. Galatasaray son hazırlık mücadelesinde Danimarka ekibi Aarhus ile karşı karşıya geldi.

Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmaları kapsamında Danimarka Süper Lig ekiplerinden Aarhus'la özel maçta karşı karşıya gelen Galatasaray'ı taraftarları yalnız bırakmadı. Aarhus kentindeki 20 bin seyirci kapasiteli Ceres Park'ta oynanan müsabakayı yaklaşık 2 bin Galatasaray taraftarı takip ederken, ev sahibi ekibin izleyici sayısı bunun çok altında kaldı. Danimarka ve yakın ülkelerden maçı izlemek için Aarhus şehrine gelen sarı-kırmızılı futbolseverler, tezahüratlar yaparak takımlarına destek verdi.

Aarhus 1-2 Galatasaray / Maç Özeti 

Sarı Kırmızılar, hazırlık maçında Danimarka'nın Aarhus takımını 3-1 yenerken, 2 gol atan Bruma bir kez daha yıldızlaştı. Portekizli oyuncu, son 4 hazırlık maçında 5. golünü kaydetti ve yeni sezon öncesi taraftarları umutlandırdı. Galatasaray'ın diğer golü Yasin Öztekin'den geldi. Galatasaray, hazırlık maçında Danimarka'nın Aarhus takımıyla karşılaştı. Sarı-Kırmızılar, sahadan 3-1 galibiyetle ayrılırken, goller Bruma (2) ve Yasin Öztekin'den geldi. Thun, Zürich ve Young Boys maçlarında da ağları havalandıran Bruma, 4. hazırlık maçında 5. golünü kaydetti. Maçta ilk gol Aarhus'tan geldi. Kasper Junker, 25'te takımını 1-0 öne geçirdi. 38'de Bruma sahneye çıktı. Soldan topla harika bir şekilde cezasahasına girdi. Klas bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve maça 1-1'lik eşitlik getirdi. İlk yarı bu skorla sona ererken, 53'te Bruma bir kez daha sahneye çıktı ve Galatasaray'ı 2-1 öne geçirdi. Maçta son sözü 89'da Yasin Öztekin söyledi.