90 milyon euroluk yıldız Galatasaray'a! Dursun Özbek çilek transferiyle giriş yaptı

Bir dönem piyasa değeri 90 milyon euroya kadar çıkan Isco, Dursun Özbek'in ilk ‘çilek' transferi oluyor. Real Madrid'e veda eden Isco, yeni başkan Dursun Özbek'in listesinin ilk sırasında yer alıyor. İşte transferin detayları…

Galatasaray'ın çiçeği burnunda başkanı Dursun Özbek, transfer dönemine sansasyonel bir ismi kadroya katarak girmeye hazırlanıyor. Başkan Özbek, bir dönem piyasa değeri 90 milyon euroya kadar çıkan Isco'yu listesinin en tepesine yazdı.

"Yuvana hoş geldin" mesajı! Okan Buruk hayırlı olsun

DURSUN ÖZBEK'TEN ÇİLEK TRANSFERİ

Real Madrid'e veda eden Isco, A Spor'un haberine göre Dursun Özbek yönetiminin ilk hedefi konumunda. Düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek isteyen ve kendisine gelen teklifleri değerlendiren İspanyol futbolcunun Sarı-Kırmızılılarda forma giyebileceği belirtiliyor.

TARAFTARLARI ŞİMDİDEN HEYECAN SARDI

Maaş konusunda en iyi teklifi alacağı takıma imza atmayı planlayan Isco için Dursun Özbek yönetiminin kısa süre içinde resmi adımları atmaya başlayacağı belirtildi. Tecrübeli futbolcunun isminin Galatasaray'la anılması şimdiden taraftarları heyecanlandırdı.

Henry Onyekuru transferi kesinleşti! Matias Vargas ve Cyle Larin detayı...

DURSUN ÖZBEK TÜM ŞARTLARI ZORLAYACAK

Dursun Özbek'in alana çilek transferiyle giriş yapmak istediği ve transfer için tüm mali şartları zorlayacağı belirtildi. Geride bıraktığımız sezonda Real Madrid ile 17 maça çıkan Isco, 2 gollük katkı vermişti.

Halil Dervişoğlu imzalıyor! Herkese ters köşe: Kimse beklemiyordu