80 milyon istifa bekliyor

Terim’in TFF’yle olan 3.5 milyon euroluk davasında TFF’nin avukatı, “50 milyon Türk vatandaşı tazminat ödenmesini istemiyor” deyince, “80 milyon da TFF’nin istifasını bekliyor” karşılığı geldi.

1

FATİH Terim’in, sözleşmesi gereği Türkiye Futbol Federasyonu’ndan talep ettiği 3 milyon 500 bin euronun tahsili için açılan davaya devam edildi. Mahkeme, TFF’nin tanık dinletme talebini reddederken avukatların atışması dikkat çekti. TFF avukatı, Türkiye’de en az 50 milyon kişinin Terim’in tazminatı almaması gerektiğini söylediğini belirtti. Avukat Karaahmetoğlu, Terim’in TFF ile 13 milyon liraya sözleşme yaparken G.Saray’la 1905 TL’lik sözleşme yaptığını kaydederek bunun adil olmadığını söyledi. 

İSTİFA ETMESİ Mİ GEREK!

Bunun üzerine Terim’in avukatı ise, “50 milyon kişinin bu şekilde düşündüğünü söylemek mahkemeyi baskı altına almak demektir. Şu an 80 milyon insan, TFF’nin verdiği kararlardan rahatsız. TFF yönetiminin istifasını istiyorlar. Şimdi TFF’nin istifa etmesi mi gerekir!” ifadesinde bulundu. Duruşma tarafların dosyaya sunulan belgelere karşı beyanda bulunmaları için ertelendi. Fatih Terim, 26 Temmuz 2017’de ‘haksız ve tek taraflı olarak iş akdinin fesh edildiği’ gerekçesiyle 3.5 milyon euroluk tazminat davası açmıştı.