8. viraj kupası

10 Ekim'de Türkiye'de gerçekleştirilecek olan Formula 1 yarışı öncesinde Intercity İstanbul Park'ın akıllara kazınan 8. virajı ve Türk kültüründen esintiler taşıyan Formula 1 Kupası dün görücüye çıktı. Kupa büyük beğeni kazandı.

AKŞAM

Intercity İstanbul Park'ta 08-09-10 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Formula 1 yarışı için artık son viraja girildi. Tüm dünyanın gözleri önünde, hız, tutku ve adrenalinin en üst seviyede yaşanacağı yarış için Formula 1 takımları yarış ekipmanlarını İstanbul'a yavaş yavaş getiriyor. Dünyanın en hızlı 20 pilotunun kıyasıya mücadele edeceği organizasyonda artık pek çok detay belli olurken, gözler yarışı kazanacak olan pilota verilecek özel kupaya çevrildi.

METALİK GRİ VE BRONZ

İstanbul Park tarafından özel olarak tasarlatılan şampiyonluk kupası, tüm pilotların en çok zorlandıkları meşhur 8. virajdan ilham alındı. "Magic 8" temasının işlendiği kupa, Türk kültüründen de esintiler taşıyor. Formula 1 kupasının en üst bölümünde ise bayrağımızdan esinlenilen ay ve yıldız figürleri bulunuyor. Isobar Türkiye ekibince tasarlanıp, Aslan Ruso tarafından üretilen kupa, geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de şıklığı ve tasarım temasıyla adından söz ettirecek. Metalik gri ve bronz rengindeki kupayı kimin kaldıracağı sorusu ise 10 Ekim'de Intercity İstanbul Park'ta cevabını bulacak.