8 kat zamma rağmen kriz! Yarı fiyatına ayrılıyor! Galatasaray'da Burak Elmas ve Fatih Terim transfer için Florya'da

Galatasaray'da başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim, Kerem Aktürkoğlu transferinde izlenecek strateji için Florya'da acilen toplandı. Burak Elmas ve Fatih Terim arasındaki görüşme 1 saat sürdü. Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme imzalamak isteyen Galatasaray, sözleşmeye serbest kalma bedeli ekleme konusunda oyuncunun menajeri Erkan Söğüt ile uzlaşmaya çalışıyor.

Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa'nın devlerini peşine takan Kerem Aktürkoğlu'nda son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Galatasaray, Lyon'un talip olduğu Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme imzalamak isterken, oyuncunun menajeriyle -serbest kalma maddesi üzerinden- sorun yaşanıyor. Burak Elmas ve Fatih Terim de başarılı futbolcu için izlenecek transfer stratejisiyle ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. İşte detaylar...

GALATASARAY KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN MENAJERİYLE UZLAŞAMIYOR

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun 900 bin TL'lik maaşını 7 milyon TL'ye çıkarıp oyuncunun sözleşmesine '15 milyon euroya serbest kalır' maddesi koymak istiyor fakat oyuncunun menajeri Erkan Söğüt serbest kalma maddesi konusuna yanaşmıyor. Kerem Aktürkoğlu'ndan Lyon'un teklifi olan 8 milyon euronun üzerine bir gelir bekleyen Galatasaray, Erkan Söğüt ile uzlaşmaya çalışıyor.

FLORYA'DA KEREM AKTÜRKOĞLU ZİRVESİ

Öte yandan başkan Burak Elmas, hafta başında teknik direktör Fatih Terim ile Florya'da bir araya gelip Kerem Aktürkoğlu'nda izlenecek transfer stratejisiyle ilgili fikir alışverişinde bulundu. İkilinin 1 saat boyunca görüştüğü gözlemlendi.

17 MAÇTA 6 GOLE DİREKT ETKİ

Bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 17 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi.