'8 ayrı futbolcu kullanmıştım' Abdullah Avcı 2 transferi birden açıkladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, gündeme ve transfere dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Gelecek sezonun transfer planlamasına değinen Abdullah Avcı, sağ ve sol bek transferi yapacaklarını belirtti.

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını yapmaya başladıklarını belirten Abdullah Avcı, Peres'in sağlık durumuna göre sağ bek transferi yapacaklarını söyledi. Sol bekte de sezon boyunca 8 ayrı futbolcuyu kullandığını dile getiren Abdullah Avcı, söz konusu pozisyona da takviye yapılacağını duyurdu.

ABDULLAH AVCI'DAN ŞAMPİYONLAR LİGİ VURGUSU

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, TSYD Trabzon Şubesi'nde düzenlenen kahvaltı programında gazetecilerle bir araya geldi. Kahvaltı sonrasında açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, Trabzonspor'a başlamadan öncesi süreci ve şampiyonluğa giden yolda yapılan çalışmaları anlattı. Avcı, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak takımı için de gelecek sezonun planlamasına başladığını belirtti.

"SAĞ BEK VE SOL BEK TRANSFERİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Transfer yapılmasına ihtiyaç olduğu mevkileri açıklayan Avcı, "Mevkilerle ilgili tespitlerimiz var. Sağ stoperde Ahmetcan'ı kullanmıştık. Peres sakatlandı, onun durumuna göre o mevkiye birine bakacağız. Yine 8 ayrı sol bek kullanmak zorunda kalmıştım. Bu mevkilere öncelik vereceğiz. İzleme komitesiyle karşılıklı olarak her gün beraber çalışıyoruz" dedi.

Gelecek sezon planlamasında genç oyuncuların da yer aldığını duyuran Avcı konuşmasını, "Pilot takım ve altyapıdan A takımda olanların dışında onları nasıl yarıştırabiliriz diye 2-3 aydır çalışmasını yapıyoruz. İhsan hocayla her gün konuşuyoruz. İsimler üzerinde çalışılıyor. Bugünlerde ortaya çıkacaktır" diyerek tamamladı.