7,5 milyon euroluk teklife karşı atak! Cenk Tosun transferinde son dakika

Beşiktaş, Chicago Fire'ın toplam 7,5 milyon euroluk teklif yaptığı Cenk Tosun için harekete geçti. Siyah-Beyazlı idareciler, milli forvet ile yeni kontrat yapmayı hedefliyor. Beşiktaş'ın Cenk Tosun'a sunacağı rakam ise bonuslarla birlikte 1,7 milyon euro.

Fanatik

Beşiktaş'ta Cenk Tosun geleceğiyle ilgili kararını henüz vermiş değil. ABD'den cazip bir teklif alan Cenk Tosun için Siyah-Beyazlı yönetim de harekete geçiyor. Beşiktaş, deneyimli forvet ile yeni sözleşme imzalama hedefinde.

CENK TOSUN'A 3 YIL TOPLAM 7,5 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Birleşik Devletler ekibi Chicago Fire, Beşiktaş'tan Cenk Tosun'a 2,5 milyon Dolar'dan 3 yıllık teklifte bulundu. ABD temsilcisinin, siyah-beyazlılara da 2 milyon Dolar bonservis bedeli vermeye hazır olduğu ifade edildi.

ÖNCELİĞİ İSTANBUL

Kariyerini Beşiktaş'ta tamamlamayı planlayan 31 yaşındaki futbolcunun, yönetimle el sıkışması halinde, sözleşme uzatıp İstanbul'da kalmayı öncelik olarak belirlediği öğrenildi.

BONUSLARLA BİRLİKTE 1,7 MİLYON EURO

Kontratında performansa bağlı sözleşme uzama maddesi bulunan Cenk için bu madde beklenmeyecek. Cenk'in garanti ücreti 1 milyon Euro seviyesine çıkarılacak, performans bonuslarıyla beraber bu rakamın 1.7 seviyesini bulması bekleniyor.