6 maç sonra karar veririz

Başkan Çebi “Sakatlıklardan dolayı, eksikliklerden dolayı bir şey yapılması gerekiyorsa bunun yapılacağı yer ocak ayı transfer dönemidir. 6 maçı görmeden karar vermeyeceğiz. Belki de çok başarılı olacağız ve gerek kalmayacak” diye konuştu

AKŞAM

SÜPER Lig'e verilen arada hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Ahmet Nur Çebi, "Düzgün transferler yaptığımızı düşünüyoruz. Çok net bir şekilde şunu söylemek istiyorum. Sakatlıklardan dolayı, eksikliklerden dolayı bir şey yapılması gerekiyorsa bunun yapılacağı yer ocak ayı transfer dönemidir. Hocamızla 6 hafta daha süre olduğu ve bu sürecin sonunda değerlendirme yapılmasına karar verdik. 6 maçı görmeden karar vermeyeceğiz. Belki de çok başarılı olacağız ve gerek kalmayacak " yorumunda bulundu.

BURAK'IN SÖZLERİ ACIMASIZ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Hollanda ekibi Fortuna Sittard'da forma giyen Burak Yılmaz'ın "Yabancı sınırı olmasa Galatasaray'da şu an bir Türk futbolcu sahaya çıkabilir mi?" açıklamalarını şöyle değerlendirdi: "Burak Yılmaz'ın sözleri çok acımasız olmuş. Oyuncularımıza 'Çıkın rekabet edin' mesajı verilmesi lazım. Türk futbolcularının hiç kimseden eksiği yoktur. Burak'ın, 'Türkler forma bulamaz' sözlerini doğru bulmuyorum."

CANER GÜNDEMİMİZDE YOK

Caner Erkin'in isminin Siyah-Beyazlı ekiple anılmasıyla ilgili gelen bir soru üzerine Ahmet Nur Çebi, cevap verdi. Başkan Çebi, "6 maç bitmeden kimseyle transfer konuşmayacağımıza karar verdik. Caner benim sevdiğim, hırsını beğendiğim bir futbolcu. Formamızı giymiştir. Çok da severim. Ama iş başka, aşk başka. O gün ona ihtiyaç var mı bakacağız. Şartlar nasıl olur, fizik, kimya bunlar bugünün konuları değil. Ne yok diyebilirim ne var diyebilirim. Bugün için gündemimizde Caner yok" diye konuştu.