6 dakikada siyahtan beyaza

Sessiz biten ilk yarıdan sonra Kayseri 47'de Mane ile perdeyi açtı. 56. dakikada sahalara dönen Ghezzal hazırladı, Abou eşitledi. Şoktan uyanan Beşiktaş, 62'de Chamberlain ile öne geçti. 3 puanı Kartal kaptı.

AKŞAM SPOR

Rachid Ghezzal 161 gün sonra 11'de sahaya çıktı.

A Milli Takım'ın yeni hocası Montella da maçtaydı.

Aboubakar bu sezon Süper Lig'deki ilk golünü attı...

Chamberlain Beşiktaş'ta ilk gol sevincini yaşadı.

NİYE ERKEN OYNUYORUZ!

Beşiktaş'ın Hocası Şenol Güneş, Brugge dönüşünde pazar günü öğlen maç oynamalarına isyan etti: "TFF ve yayıncı kuruluşun programına uymaya çalışıyoruz. 'Deplasmandan gelen pazartesi oynuyor' denildi. Ama biz pazar 17.00'de oynuyoruz! Ülkede oynayan takımlar geç oynuyor, biz erken oynuyoruz. Sebebini sorduğumuzda yayıncı deniyor. Bu planlama nasıl yapılıyor? Bizle oynayanların tehir maçları perşembe. Bizim çarşamba. Avrupa'da 23 oyuncu ile çıkıyoruz Türkiye'de 21. 2 oyuncunun ne zararı var?"

GEDSON SAKATMIŞ!

C.Brugge deplasmanında omzundan hafi f şekilde sakatlanan Gedson, Kayseri maçında kadroda yer almadı. Şenol Güneş, "Hafi f bir sakatlığı var. Gedson'un sakatlığını sizden öğrendim. Doktor detaylı açıklama yapmadı. Bakalım kim açıklayacak diye bekledim. Doktoru suçlamıyorum, o söylemez!" dedi.

MESAJ YERİNE ULAŞTI

Maçın ardından Salih Uçan, "Zeminimiz gitgide kötüye gidiyor. Bu mesaj kime gidiyorsa artık" ifadeleri ile yönetime göndermede bulundu. Sonrasında kulüpten yapılan açıklamada ise "Oyuncularımızın alışkın olduğu sağlıklı ve iyi zemine çok geçmeden dönülecektir" denildi.

YÖNETİME TEPKİ VARDI

Beşiktaş'ta maç sonu taraftarlar galibiyete rağmen yoğun şekilde, "Yönetim istifa" tezahüratı yaptı.

1

Öne geçtiği maçı 2-1 kaybeden Kayserispor, bu sezon Süper Lig'de ilk mağlubiyetini aldı.