‘6 ay için 1,5 milyon euro verelim' Galatasaray transferi bu kez bitirebilecek mi?

Sezon başında Galatasaray'ın kapısından dönen Amadou Diawara bu kez Sarı-Kırmızılıların yolunu tutabilir. Roma'da Jose Mourinho'nun gözünden düşen Amadou Diawara takımdan ayrılma kararı aldı. Galatasaray başarılı futbolcuya 6 ay için 1,5 milyon euro maaş önerecek.

Galatasaray'da Fatih Terim'in transfer listesinin ilk sırasında yer alan Amadou Diawara'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sezon başında da Galatasaray'ın gündemine gelen Amadou Diawara transferinde Roma ile anlaşma sağlanırken oyuncu takımda kalmak istemişti. Jose Mourinho'nun tavrı sonrası ise işler tersine döndü.

AMADOU DIAWARA ROMA'DAN AYRILMA KARARI ALDI

Bu sezon sadece 8 maçta forma giyen Amadou Diawara, takımdan ayrılma kararı aldı. Yaşanan gelişmeleri takip eden Galatasaray'ın yeniden Diawara için harekete geçeceği öğrenildi. İtalyan basını da yıldız futbolcunun bu kez Roma'dan ayrılık kararı aldığını belirtiyor.

GALATASARAY'DAN AMADOU DIAWARA'YA 1,5 MİLYON EURO

Galatasaray Roma'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak. Roma'nın 2019 yılında Napoli'den 21 milyon euroya aldığı Diawara son dönemdeki başarısız performansı sonrası gözden düştü. Gineli futbolcunun piyasa değeri 10 milyon euro seviyesine geldi. Cimbom'un sezonun ikinci yarısı için yıldız futbolcuya 1.5 milyon Euro önereceği öğrenildi.

(Takvim)