5,5'i reddedip ‘8 isteriz' demişlerdi! Kaan Ayhan'da son dakika

Trabzonspor devre arasında transferini gerçekleştiremediği Kaan Ayhan için bir kez daha harekete geçmeye hazırlanıyor. Ara transfer döneminde Trabzonspor'un kapısından dönen Kaan Ayhan için oyuncunun kulübü Sassuolo, Bordo-Mavililere ‘sezon sonu görüşelim' mesajını göndermişti. Hatırlanacağı üzere Fırtına, devre arasında milli futbolcumuz için 5,5 milyon euro seviyelerine kadar çıkmış ancak Sassuolo 8 milyon euro talep etmişti.

Fanatik

Süper Lig'de emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor'da yeni sezonun transfer çalışmaları da başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı, Bordo-Mavili yönetimle toplantı yaparken transfer taleplerini de iletti. Gelecek sezon ilk 11'de 4 yerli oynatma zorunluluğunu hatırlatan Abdullah Avcı, savunmaya Türk bir isim talep etti. Bu bağlamda gündeme gelen futbolcu yeniden Kaan Ayhan oldu.

KAAN AYHAN'IN ARA TRANSFERDE TRABZONSPOR'UN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

Hatırlanacağı üzere Trabzonspor ara transfer döneminde Kaan Ayhan için Sassuolo'nun kapısını çalmıştı. Bordo-Mavililer, satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle rakamı 5,5 milyon euro seviyelerine kadar çıkarmış ancak Sassuolo 8 milyon euroda ısrarcı olunca transfer 'şimdilik' yatmıştı.

TRABZOSPOR TEKRAR HAREKETE GEÇİYOR

Ocak ayında İtalyan ekibinden 'sezon sonu görüşelim' mesajı alan Trabzonspor, milli futbolcumuz Kaan Ayhan için tekrar harekete geçmeye hazırlanıyor. Bordo-Mavililer bu kez işi sıkı tutup transferde sorun yaşamak istemiyor.