Tarihe geçen penaltı atışı! 5.5 milyon izlendi

Palmeiras forması giyen Wesley'in penaltı atışı sosyal medyada viral oldu. Tam 5.5 milyon kişi tarafından izlenen penaltı atışında Jorginho'ya özenen Wesley, hakemin işaretinin ardından yaklaşık 15 saniye topa yavaş yavaş koşarak vuruş yaptı ve penaltıyı kaçırdı.

Wesley'in kaçırdığı penaltı dünya çapında viral oldu. Palmeiras'ta forma giyen Wesley'in, Jorginho'ya özenerek kullandığı penaltı atışı 5.5 milyon izlenme sayısına ulaştı. Sosyal medyada alay konusu olan Wesley, kullandığı sıra dışı penaltı ile bir anda dünyanın gündemine oturdu.

Jailson 1,5 yıl sonra geri dönüyor! Kimse bunu beklemiyordu

WESLEY ALAY KONUSU OLDU

Chelsea'nin tecrübeli orta sahası Jorginho ile özdeşleşen penaltı vuruşunu taklit etmek isteyen Wesley alay konusu haline geldi. Hakemin düdüğü çalmasından sonra tam 15 saniye boyunca topa gerilerek vuruş yapan Wesley, meşin yuvarlağı kaleciye nişanladı. Bu olay sonrasında dalga konusu olan Wesley sosyal medyada kısa süre içinde gündem oldu.

5.5 MİLYON KİŞİ İZLEDİ

Wesley'in bu penaltı vuruşu kısa süre içinde 5.5 milyon kişi tarafından tıklanarak rekora doğru koştu. Penaltıyı kaçırdığına bir bakıma mutlu olan Wesley, dünyanın her bir yanında istemeden de olsa reklamını yapmış oldu.

Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu hakkında çok konuşulacak sözler; Fenerbahçe'de Ali Koç'a tarihi çağrı!