5 sakat 10 sınır

Kartal'da Tayfur, Gedson ve Bakhtiyar sakat, Salih'in durumu belirsiz. 6 futbolcu sınırda. Aslan'da; Hakim Ziyech ve Serge Aurier forma giyemeyecek, 4 isim ise kart sınırında.

AKŞAM SPOR

Bu akşam oynanacak derbiden uzun vadede takımlar zararlı çıkabilir. Sakatlıkların dışında her iki takımda da kart sınırında bulunan toplam 10 isim var. Maç öncesinde son durumlar şöyle; EV sahibi Beşiktaş'ta Gedson, Tayfur ve Bakhtiyar sakatlıktan dolayı derbide forma giyemeyecek. Amir sezonu kapatmıştı... Salih Uçan'ın durumu ise maç saatinde belli olacak, ancak oynama ihtimali zayıf görülüyor. Necip, Svensson, Masuaku, Amartey, Semih ve Demir Ege, kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 29. haftadaki G.Antep deplasmanında forma giyemeyecek.

G.Saray'da, Fas Milli Takımı'ndan sakat dönen Hakim Ziyech forma giyemeyecek. Yeni transfer Aurier'in de derbiye yetiştirilemedi. Mauro Icardi ise takımla sadece bir idmana çıktı. Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu ve Sergio Oliveira ise müsabaka öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, derbide kart görmeleri durumunda cuma günü oynanacak olan Çaykur Rizespor mücadelesi öncesi cezalı duruma düşecek.