4X4'lük Fırtına finalde

İlk yarısı oldukça durgun geçen Ziraat Türkiye Kupası maçında Onuachu 54'te perdeyi açtı. 69'da Fountas attı. Oyuna sonradan giren Umut Bozok önce 73'te penaltıdan yazdı, 77'de ise şık golüyle skoru belirledi.

AKŞAM SPOR

İki ekip bu sezon toplamda 4. kez karşı karşıya geldi.

Müsabakanın ilk yarısında hiç isabetli şut çıkmadı...

Onuachu sakatlandı, 60'ta Umut Bozok girdi.

ABDULLAH AVCI: GÜZEL MAÇ OLSUN!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Karagümrük zaferinin ardından 23 Mayıs'ta Beşiktaş'la oynayacakları fi nal müsabakası ile ilgili konuştu. Güzel bir maç dileklerinde bulunan Avcı, "Trabzonspor taraftarının ne istediğini bilen bir teknik adam var burada. Trabzonspor taraftarı çok sağduyulu bir taraftardır. Onları mutlu etmek için her şeyi yapacağız. Sürdürülebilir bir oyun yaratmak için buradayız. Beşiktaş, ligimizin 4 büyüğünden birisi. Onlar da bizim gibi sezonu kupayla kapatmak isteyecektir. Umarım Fair-Play ruhunda, güzel oyunun olduğu ve topun daha fazla oyunda kaldığı bir fi nal olur" ifadelerini kullandı

HERKESİ BEKLİYORUZ

Bordo-Mavililer'de Eren Elmalı, fi nal biletinin ardından taraftarlarına mesaj yolladı: "Hepimiz çok iyi oynadık. Taraftarımızı kupa finaline bekliyoruz. Kupayı alana kadar mücadele edeceğiz."