4'lüleri yaktı Kartal'ı bekliyor

Fener yüksek viteste başladı, Szymanski perdeyi açtı. Sivasspor yüklendi ama İrfan, 2-0'a getirdi. 50'de Manaj hatayı affetmedi, fark 1'e indi. 68'de Alaaddin kendi ağlarına attı, Dzeko 75'te skoru belirledi; 4-1!

AKŞAM SPOR

6-1'lik Nordsjaelland faciasından sonra Sivas'a patlayan Fener, zirveyi geri alıp Beşiktaş'a mesaj yolladı.

"HURŞUT MERİÇ ÖĞRETTİ"

İrfan Can Kahveci: "Avrupa'da kötü skor almıştık bundan kurtulmak istiyorduk. Oyuna da öyle başladık. Bunun sonucun da golü buldum. Güzel gol attığım için mutluyum. Bu çalımı ve golü Hurşut Meriç'ten öğrendim. G.Birliği'nde altyapıdayken ondan gördüm. Rakipler bazen yiyor, bazen yemiyor. Derbiyi kazanıp eskisi gibi seri ile devam etmek istiyoruz."

"FRED BÜYÜK OYUNCU"

Fenerbahçe'de Fred ve Edin Dzeko maç sonu röportaja birlikte çıktı. Brezilyalı yıldız, "Geri döndüğüm için mutluyum. Benim için zorluydu. Dzeko saha içinde bir lider. Onu krallığa taşımak istiyorum" dedi. Boşnak golcü ise "Fred'i özlemiştik, kendisi gerçekten çok büyük bir oyuncu. Derbi öncesi reaksiyon vermeliydik ve bunu da yaptık" diye konuştu.

Süper Lig'de ilk maçına çıktığı 2014/15 sezonundan bu yana ceza sahası dışından en fazla gol atan oyuncu, 17 golle İrfan Can Kahveci. 10 barajını aşan 1995 doğumlu futbolcu, kariyerinin en golcü sezonunu yaşıyor.