400 milyonu geri çevirdi

PSGli Lionel Messi, Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in kendisine yaptığı senelik 400 milyon euro civarındaki teklifi geri çevirdi...

AKŞAM

Arjantinli süper yıldız Lionel Messi'nin PSG ile kontratı sezon sonunda bitecek. Yıldız futbolcu takımıyla anlaşma sağlayamazken geleceği hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tanınmış spor muhabiri Fabrizio Romano, S.Arabistan ekibi Al Hilal'in, Arjantinli futbolcuya senelik 400 milyon euro civarında bir maaş teklif ettiğini yazdı. Ancak tecrübeli futbolcu, önceliğinin Avrupa'da devam etmek olduğunu söyleyerek bu cazip öneriyi geri çevirdi.

SANİYEDE 13 EURO!

Romano, Messi'nin Barcelona'dan teklif beklediğini ifade etti. Al Hilal'in teklifi ise bugüne kadar bir futbolcuya önerilen en yüksek rakamdı. Arjantinli, 400 milyon euroyu kabul etseydi saniyede 13, dakikada 772, saatte 46.296 euroyu cebine koyacaktı. Tangocunun sadece 1 günü bile 1 milyon 111 bin 111 euro olacaktı. Barcelona, Messi'ye Lewandowski'nin aldığına benzer bir maaş ve kulübün sponsorluk gelirlerinden yüzde teklif edecek.