4 yıl önce öldüğü açıklanan futbolcu Hiannick Kamba'nın yaşadığı ortaya çıktı

Bir dönem Schalke 04'ün altyapısında da forma giyen ve 2016 yılında ülkesi Kongo'da geçirdiği trafik kazası sonucu öldüğü açıklanan sağ bek Hiannick Kamba'nın yaşadığı ortaya çıktı. Ölüm haberini futbolcunun eski eşinin hayat sigortasından yararlanmak için ortaya attığı ifade edildi.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke'nin bir dönem altyapısında da forma giyen ve 2016 yılında ülkesinde geçirdiği trafik kazası sonucu öldüğü açıklanan Hiannick Kamba'nın yaşadığı öğrenildi.

Alman basınından Bild'de yer alan habere göre, öldüğü açıklanan ve futbol camiasını yasa boğan Hiannick'in, Almanya'nın Rhur bölgesinde bir enerji tedarikçisinde kimya teknisyeni olarak çalıştığı ortaya çıktı.

YALAN HABERİ ESKİ EŞİNİN YAYDIĞI İDDİA EDİLDİ

Kongolu futbolcunun öldüğü şeklindeki yalan haberi ise oyuncunun eski eşinin, hayat sigortasından yararlanmak için ortaya attığı ifade edildi. Konu hakkında Alman savcı Anette Milk'in soruşturma yürüttüğü belirtilirken, Hiannick Kamba'nın şu anda tutuklu bulunduğu, eski eşinin de belgede sahtecilikten yargılanacağı kaydedildi.

(Fotomaç)