4 gündür yazılıyordu: Meğer o isim N'Sakala değilmiş! Taraftarlar şaştı bu işe

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor için Fabrice N'Sakala iddiası ortaya atılmıştı. Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Fabrice N'Sakala'nın devre arasında Trabzonspor'a transfer olacağı öne sürülmüştü ancak Bordo-Mavililerin gündeminde farklı bir ismin olduğu öğrenildi: Georgios Kyriakopoulos. Sassuolo'da düzenli forma şansı bulamayan Kyriakopoulos'un transferine oyuncunun kulübü de sıcak bakıyor.

Ocak ayında sol bek takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor'un, Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Fabrice N'Sakala'yı transfer edeceği öne sürülmüştü ancak Trabzonspor'un hedefindeki sol bekin N'Sakala değil bambaşka bir isim olduğu ortaya çıktı. Bordo-Mavililerin Sassuolo'da forma giyen Georgios Kyriakopoulos'u transfer edeceği öğrenildi.

TRABZONSPOR KYRİAKOPOULOS İÇİN TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR

İtalyan ekibinde forma şansı bulmakta zorlanan Georgios Kyriakopoulos'un transferine oyuncunun kulübü de sıcak bakıyor. Kadrosunda Bakasetas ve Siopis gibi isimleri bulunduran Trabzonspor, Yunanistanlı bir yıldızın daha transferini gerçekleştirmek için resmi girişimlerini sürdürüyor.

SADECE 2 MAÇA İLK 11'DE BAŞLADI

Sassuolo formasıyla bu sezon ligde sadece 2 maça ilk 11'de başlayabilen Georgios Kyriakopoulos gol ya da asist katkısı yapamadı. İtalyan ekibiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 4,5 milyon euro.