4 gün önce Rizespor'dan ayrılmıştı, Manisa FK'ye imza attı

4 gün önce Çaykur Rizespor'dan ayrılan Yasin Pehlivan, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa FK'ye transfer oldu. Yasin Pehlivan kendisini Manisa ekibine bağlayan 1,5 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

6 Ocak tarihinde Çaykur Rizespor ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden Yasin Pehlivan, Manisa FK'ye transfer oldu. Yasin Pehlivan yeni takımıyla 1,5 yıllık sözleşme yaptı.

YASİN PEHLİVAN: KOLAY BİR SÜREÇ OLMADI

İmza töreninde konuşan Yasin Pehlivan "Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kolay bir süreç olmadı. Manisa Futbol Kulübü'nde olmaktan dolayı çok mutluyum. Manisa FK forması için elimden gelen en iyi mücadeleyi vermeye hazırım" dedi.

Yasin Pehlivan'ın takıma güç katacağını ifade eden Engin Anlı ise, "Ara transfer dönemi başladı. Biz de Manisa Futbol Kulübü olarak ilk takviyemizi yaptık. Yasin Pehlivan gibi Türkiye'de uzun yıllar forma giymiş çok deneyimli bir ismi kadromuza kattık. Tecrübesiyle ligin ikinci yarısında takımımıza çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Transferin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Futbola Avusturya'da Rapid Wien altyapısında başlayan Yasin, 2011-2012 sezonunda Gaziantepspor formasıyla Türkiye'ye adım attı. Deneyimli orta saha oyuncusu, Bursaspor, Erciyesspor, Salzburg, Spartak Trnava ve Gençlerbirliği forması giydi.