300 bin euro için ayrılıyor! Güven Yalçın'ın yeni adresi beli oldu

Beşiktaş ile hâlâ sözleşme yenilemeyen Güven Yalçın'a Bundesliga'dan 2 talip birden çıktı. Beşiktaş yönetimi ile maaş pazarlıklarında 300 bin euroluk fark olan Güven Yalçın, günbegün Siyah-Beyazlılardan ayrılmaya daha da yaklaşıyor.

Sabah

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Valerien Ismael bazı isimlerin biletini keserken siyah beyazlıların henüz yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamadığı Güven Yalçın'a talipler olduğu belirtildi.

GÜVEN YALÇIN ALMANYA SEÇENEĞİNİ DERLENDİRİYOR

Siyah-beyazlılarda bu sezon aldığı süreden memnun olmayan ve maaş konusunda da beklentileri karşılanmayan Güven Yalçın'ın artık Almanya seçeneğini değerlendirmeye aldığı kaydedildi. Daha çok oynayabileceği bir ekipte olmayı isteyen 23 yaşındaki golcüyü Bundesliga'dan iki kulübün takibe alarak menajeriyle temasa geçtiği belirtildi.

300 BİN EUROLUK FARK VAR

Adı Trabzonspor ile de anılan Güven'in, yıllık ücret isteğinde Beşiktaş yönetimi ile arasında 300 bin Euro'luk fark olduğu ve her geçen gün takımda kalma ihtimalinin azaldığı belirtildi. Öte yandan yeni sezonda 6 ya da 7 takviye yapmayı planlayan Beşiktaş yönetiminin, Vida ve Rıdvan'ın ayrılma ihtimaline göre bu sayıyı artırabileceği ifade edildi.