Merih Demiral'dan rüya transfer! Kariyer rekoru ile dünya devine imza atıyor

Milli yıldız Merih Demiral için Inter devrede! Atalanta ile iyi ilişkileri olan Inter, Merih Demiral transferini yakın zamanda açıklayabilir... İşte detaylar!

Milli yıldız Merih Demiral için flaş gelişmeyi İtalya basını duyurdu! Serie A devi Inter, Merih Demiral transferine net olarak karar verdi ve bonservis parasının geleceği anlaşmayı da ayarladı.

MERİH DEMİRAL INTER'E TRANSFER OLUYOR

Atalanta'da gösterdiği performans ile kalitesini ispatlayan Merih Demiral için uzun zamandır transfer haberleri çıkıyordu.

Inter'in sezon başından beri yakından takip ettiği Merih için nihayet karar verildi ve önümüzdeki yaz yapılacak transfer planları netleşti!

Alessandro Bastoni'nin 40 milyon euroya takımdan ayrılma ihtimaline göre hareket eden İtalya devi, buradan gelecek paranın 30 milyon eurosu ile Merih transferini bitirecek ve savunmada bir aksama yaşamadan yoluna devam edecek.

Ayrıca haberde; Atalanta ile iyi ilişkileri olan Inter'in, sansasyonel transferi yaz gelmeden bile açıklayabileceği belirtildi.

MERİH'İN SON DURUMU

Atalanta forması ile bu sezon 24 maça çıkan Merih Demiral, 1484 dakika sahada kaldı, 5 sarı kart gördü ve 1 gollük katkı sağladı.

Son olarak ise bu sarsıcı transfer, Merih için en çok ödenen bonservis bedelini de gerçekleştirmiş olacak.