30 milyon euroluk golcü Galatasaray'a hayırlı olsun! Dursun Özbek büyük oynuyor

Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Galatasaray bir dönem bonservisine 30 milyon euro ödenen ve piyasa değeri bu seviyelere çıkan golcüyle anlaşma sağladı. Dursun Özbek ilk transferini yıldız forvetle yaptı. İşte detaylar…

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek transfer sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Çalışmalarına derhal başlayan başkan, 30 milyon euroluk forvetin işini bitirdi. Dursun Özbek yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek adına transferde sağlam adımlar atacaklarını belirtmişti.

Batuhan Karadeniz yeniden 1. Lig'de! 4 yıl sonra geri dönüyor: Sürpriz transfer...

DURSUN ÖZBEK YILDIZ TRANSFERİYLE GİRİŞ YAPTI

Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray ilk transferini sansasyonel bir isimle yaptı. Fanatik'in haberine göre Dursun Özbek, Keita Balde transferinde sona geldi. Sözleşmesi bu ay sonunda bitecek olan 27 yaşındaki forvet, son dakika sürprizi yaşanmaması halinde yeni sezonda parçalı formayı sırtına geçirecek.

30 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLMİŞTİ

2017-18 sezonu başında Lazio'dan Monaco'ya tam 30 milyon euroya transfer olan Keita Balde daha sonra kariyerinde büyük bir düşüş yaşamıştı. Piyasa değeri yavaş yavaş eriyen 27 yaşındaki golcünün güncel değeri ise 3 milyon euro seviyesinde.

2021-22 sezonu başında bedelsiz olarak Cagliari'nin yolunu tutan Keita Balde, ligde çıktığı 26 maçta 3 gol, 2 asistlik istatistik yakaladı.

'Çöpe atsan çöp kabul etmez' Dursun Özbek'e Galatasaraylılardan ilk tepki!