3 yılda 450 milyon TL

Sarı-Kırmızılılar, dün Socar ile 3 yıllık sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Törende konuşan Dursun Özbek, “Galatasaray camiası, hiçbir zaman bir firmanın tahakkümünü kabul etmez” ifadeleriyle FB Başkanı Ali Koç'a yüklendi.

AKŞAM SPOR

Galatasaray, Azerbaycan'a ait olan petrol ve doğalgaz şirketi SOCAR ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Sarı-Kırmızılılar, anlaşmaya göre yılda 150 milyon TL'yi kasasına koyacak. 3 senelik imza atan Aslan, toplamda 450 milyon TL'lik gelir sağlayacak. Kulüpteki tüm branşları kapsayan anlaşmaya göre; Aslan'ın Avrupa'daki forma göğüs sponsoru SOCAR oldu. Dün düzenlenen törende konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, anlaşmanın her iki tarafa da katkı sağlayacağını belirterek şunları söyledi: "Avrupa'da büyük hedefler doğrultusunda ilerlediğimiz bu yolda SOCAR'ın yanımızda olması çok önemli.

HERKES DESTEK VERMEK İSTİYOR

Azerbaycan ve Türkiye kardeşliği iki devlet bir millettir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Başkanı Sayın Aliyev'e teşekkür ediyorum, katkıları oldu. Sponsorların transfere verdiği destek tabii ki övünülecek bir şey. Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Galatasaraylı olanlar destek vermek istiyor. Galatasaraylı olmasa da, bize destek vermek istiyorlar. Bu Galatasaray'ın nasıl bir marka ve kurum olduğunun en büyük göstergesi. Galatasaray camiası, kültürü, hiçbir zaman bir firmanın tahakkümünü, logolarını falan kabul etmez. Galatasaray'ın büyüklüğü işte buradadır.

SÜPER KUPA BAKÜ'DE İYİ OLUR

Süper Kupa finalinin Bakü'de oynanması, TFF'nin vereceği karar ama bence çok iyi olur. Oraya gittiğimizde gördüğümüz ilgi ve alaka Türkiye'dekinden farklı değil. Elbette çok şık olur. Oradaki kardeşlerimizi de memnun etmiş oluruz düşüncesindeyim. Bu konuda ilgili kişilerle temaslarımızı yapacağız. İnşallah olur." Törende, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün ve Lucas Torreira da yer aldı. Aktürkoğlu, "Kurucumuz Ali Sami Yen'in hedefleri doğrultusunda Avrupa'da başarılar kazanmak, Türk olmayan takımları yenmek hedefiyle çıktığımız bu yolda SOCAR'a desteği için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

BOEY 25 MİLYON EURO

Burnley, Boey için ısrarını sürdürüyor. Yıldız sağ beki kadrosunda tutmak isteyen Galatasaray ise oyuncusu için 25 milyon euro talep ediyor. Tarafl ar arasındaki görüşmeler devam edecek.

YENİDEN PAREDES

İtalyan basınına göre; G.Saray, Leandro Paredes ile görüşmelere yeniden başladı. PSG ile 6 milyon euroya el sıkışan Aslan, Arjantinliyi ikna edememişti. İddialara göre; Icardi'nin gelmesi kolaylık sağlayabilir

GÜVENÇ GELİYOR

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Günay Güvenç, G.Antep'teki takım arkadaşlarıyla vedalaşarak kamptan ayrıldı. 32'lik eldiven, 250 bin euro bonservis bedeli ile Aslan olacak.

BRAGA PEŞİNDE

Cim-Bom'da, Berkan Kutlu'ya Braga talip oldu. Portekiz ekibi, 25 yaşındaki orta saha için Galatasaray'ın kapısını çalacak. Sarı-Kırmızılılar, uygun bir teklif alması halinde transfere sıcak bakıyor.